Tv'de YouTube nasıl şifre koyulur?

İçindekiler:

  1. Tv'de YouTube nasıl şifre koyulur?
  2. YouTube yaş kısıtlaması nedir?
  3. YouTube yaş sınırı var mı?
  4. Yaş kısıtlaması hangi günler?
  5. Sokağa çıkma günleri hangi günler?
  6. Sokağa çıkma yasağı saatleri 20 Yaş Altı hangi gün?
  7. Manisada hafta sonu yasak var mı?
  8. Manisa Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?
  9. Hangi illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı var?
  10. Isparta da sokağa çıkma yasağı var mı?
  11. Sokağa çıkma yasağı kaç TL?
  12. Dışarı çıkma yasağı saat kaçta başlıyor?
  13. Sokağa çıkma yasağı saatleri değişti mi?

Tv'de YouTube nasıl şifre koyulur?

Kumandanızdan "OK" tuşuna basıldığında açılan şifre ekranına "2356"veya "1234" girin. "Yeni pin oluştur" ekranı açılacak. Dilediğiniz şifreyi bu kısma girerek şifrenizi oluşturabilirsiniz.

YouTube yaş kısıtlaması nedir?

YouTube tarafından yapılan bir incelemenin sonucu değildir. İzleyicilerin yaş kısıtlaması olan videoları izleyebilmesi için oturum açması ve 18 yaşından büyük olması gerekir. Bu videolar YouTube'un belirli bölümlerinde gösterilmez. Yaş kısıtlamalı videolarda da sınırlı sayıda reklam gösterilebilir veya hiç gösterilmez.

YouTube yaş sınırı var mı?

İnternetin en büyük video platformu YouTube, çizgi film karakterlerinin kullanıldığı cinsellik, şiddet ya da uygunsuz görüntüler içeren videolara yaş sınırlaması getirileceğini açıkladı. ... YouTube şimdi bu tarz 'uygunsuz' videolara, kullanıcılar tarafından bildirilmesi durumunda, 18 yaş sınırlaması getirecek.

Yaş kısıtlaması hangi günler?

Aynı genelgede, "Yeni bir karar alınıncaya kadar ülke genelinde hafta içerisinde yer alan günlerde (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) 00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

Sokağa çıkma günleri hangi günler?

* 31 Aralık 2020 – 4 Ocak 2021 tarihleri arasında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması sırasında, hafta sonlarında (Cumartesi ve Pazar günleri) uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarına dair daha önce illere gönderdiğimiz genelge kapsamında belirlenen usul ve esasların, 1 Ocak Cuma, 2 Ocak Cumartesi ve 3 Ocak Pazar ...

Sokağa çıkma yasağı saatleri 20 Yaş Altı hangi gün?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ Yüksek ve çok yüksek risk grubunda yer alan illerde 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 00 saatleri arasında, 20 yaş altı çocuklar ve gençler ise 00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.

Manisada hafta sonu yasak var mı?

Manisa yüksek riskli (turuncu renkli) illerimiz arasında yer aldığı için hafta sonu sokağa çıkmak Cumartesi günü serbest (21:00 - 05:00 arası hariç) ve Pazar günü ise tamamen yasaktır.

Manisa Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

Yüksek risk (Turuncu) grubunda yer alan Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Bingöl, Burdur, Denizli, Hatay, Kahramanmaraş, Kars, Kırşehir, Manisa ve Tunceli'de hafta sonu sokağa çıkma yasağı, cuma 21.

Hangi illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı var?

Tüm hafta sonu yasak olan çok yüksek risk grubunda yer alan iller: Adıyaman, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, İstanbul ...

Isparta da sokağa çıkma yasağı var mı?

– Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kalktı. – 65 yaş üstü ve 20 yaş altı gruptakilerin sınırlı saatlerde sokağa çıkma uygulaması Isparta'da kaldırıldı. – Akşam 21 ile sabah 5 arasındaki sokağa çıkma sınırlaması sürüyor. – Okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim tüm sınıflarda başlıyor.

Sokağa çıkma yasağı kaç TL?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI CEZASI NE KADAR? Sokağa çıkma yasağına uymayanlara, 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282'nci maddesi uyarınca 3 bin 150 TL idari para cezası kesiliyor.

Dışarı çıkma yasağı saat kaçta başlıyor?

20 yaş altı sokağa çıkma saatleri uzatıldı Yeni düzenlemeye göre 65 yaş üstü vatandaşlar 00 saatleri arasında, 20 yaş altı gençler ve çocuklar ise 00 saatleri arasında sokağa çıkabiliyor.

Sokağa çıkma yasağı saatleri değişti mi?

18 YAŞ ALTI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklara hafta sonlarının tamamında, hafta içi günlerde ise belirli saatler haricinde (65 yaş ve üzeri için 00; 18 yaş altı için 00) sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor.