AÖF Güz Dönemi Kayıt Yenileme 2021 ne zaman?

İçindekiler:

  1. AÖF Güz Dönemi Kayıt Yenileme 2021 ne zaman?
  2. AÖF kayıt yenileme 2021 uzatıldı mı?
  3. Üniversite Kayıt yaptırmazsam ne olur?
  4. Üniversiteden atılma var mı?

AÖF Güz Dönemi Kayıt Yenileme 2021 ne zaman?

15 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayıp 26 Şubat 2021 Cuma günü saat 23:30'da sona erecektir. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir. Mobil Uygulama (Ziraat Mobil), İnternet Bankacılığı (Ziraat Bankası) veya ATM'ler üzerinden 23.

AÖF kayıt yenileme 2021 uzatıldı mı?

Bahar Dönemi kayıt yenileme süresi uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun, Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yapmayan öğrenciler, 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme hakkını kaybeder.

Üniversite Kayıt yaptırmazsam ne olur?

Öğrenciler tercih yapıp üniversite kazanamazsa puan kaybetmez. Sınava girip tercih yaptıktan sonra 2 yıllık açıköğretim kazanırsanız ama gitmezseniz puan kaybetmez. Sınavı kazanan öğrenci tercih yaptıktan sonra açıköğretim 4 yıllık kazanıp kayıt yaptırmazsa puan kaybetmez.

Üniversiteden atılma var mı?

Öğrenciler okulu gerekli sürede bitiremezse, işledikleri disiplin suçları nedeniyle ancak üniversiteden atılabilir. Üniversiteden atılma işlemi kolay kolay uygulanmaz. Öğrenciler ancak ciddi olarak bir suça karışmışsa ya da ard arda disiplin suçu işlemişse atılabilirler.