Infrared Teknoloji ne demek?

İçindekiler:

  1. Infrared Teknoloji ne demek?
  2. Infrared ne işe yarar?
  3. Kırmızı ışık tedavisi ne işe yarar?
  4. Soya Wax nasıl yapılır?
  5. Neden soya mum?

Infrared Teknoloji ne demek?

Infrared yani kızılötesi kamera, görüntüleme yöntemi olarak gözle görülmeyen IR enerjiyi esas alan ve görüntünün genel yapısını IR enerjiye göre oluşmuş renkler ve şekillerin belirlediği görüntüleme sistemidir. Genelde güvenlik amaçlı kullanılır ama çok çeşitli sektörlerin de kullanımına açıktır.

Infrared ne işe yarar?

Kızılötesi ışınlar güneş ışınlarından biridir. Kızılötesi ışınlar en sağlıklısıdır, cildinize derinlemesine nüfuz eder ve vücudunuzda biriken zararlı maddeleri çözer. Kızılötesi ışınlar hücrelerinizi ve metabolizmanızı canlandırır. Güneş, esasen radyant enerjinin kaynağıdır, ancak bu enerjinin tümü yararlı değildir.

Kırmızı ışık tedavisi ne işe yarar?

Kırmızı Işık Terapisi (RLT) nedir? Kırmızı Işık Terapisi (RLT) ciltteki kırışıklıklar, yara izleri ve inatçı yaralar gibi cilt sorunlarını tedavi etmek için kırmızı dalga boylarında ışık kullanan terapötik bir tekniktir.

Soya Wax nasıl yapılır?

Ana madde olarak soya wax'ı kullanıyorsanız dilediğiniz kadar soya wax'ını bir tencerenin içerisine ekleyin. Ocağın altını orta-kısık ateşte açın ve sürekli karıştırarak soya wax'ını eritin. Tüm wax'ın güzelce erimesi, miktarına bağlı olarak 10-15 dakikayı bulabilir.

Neden soya mum?

Soya mumu olarak adlandırılan mumlar soya fasulyesinden elde edilen soya yağından yapılır. ... Parafinli mumların daha uygun fiyatlı olmalarının sebebi doğal olmamaları ve daha çabuk yanıp tükenmeleridir. Parafin içeren mumların hammaddesi petroldür ve kanserojen madde içerir.