TSK Akıllı Kart ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. TSK Akıllı Kart ne işe yarar?
  2. Askeri Aile verilen kimlik kartı kimlere verilir?
  3. Kimler TSK Akıllı Kart alabilir?
  4. Askeri sosyal tesislerden kimler yararlanabilir 2020?
  5. Yedek subay boy kilo önemli mi?
  6. Yedek subay şartları nedir?
  7. Yedek subaylığa Nasıl Başvurulur?
  8. Yedek subay basvurusu nasil yapilir?

TSK Akıllı Kart ne işe yarar?

Oyak Bank tarafından TSK'ya özel olarak geliştirilen Oyak Bank e-cüzdan uygulaması ile akıllı kartlar, kullanıcıların cebindeki nakit para gibi harcama noktalarında ödeme aracı olarak kullanılacak, nakit para dolaşımı en aza inecek, ödemelerdeki bozuk para sıkıntısı ve para üstü sorunları ortadan kalkacak, işlemler ...

Askeri Aile verilen kimlik kartı kimlere verilir?

TSK YAKIN KARTI KİMLERE VERİLİR ? 1. Kart alma hak sahipliği bulunmayan öz/üvey kız/erkek kardeş, öz/üvey torun ile bunların eşleri ve öz/üvey kayınvalide/kayınpeder (yabancı uyruklular dahil ).

Kimler TSK Akıllı Kart alabilir?

(1)Erkek çocuklar: Öğrenim ve çalışma durumuna bakılmaksızın (bekar ve boşanmış olan) 35 yaşını bitirinceye kadar TSK Personel Akıllı kart hakkına sahiptir. ... (2)Kız çocuklar: Öğrenim ve çalışma durumuna bakılmaksızın bekar,dul ya da boşanmış kız çocukları yaş sınırı olmaksızın TSK Personel Akıllı kart hakkına sahiptir.

Askeri sosyal tesislerden kimler yararlanabilir 2020?

3.

Yedek subay boy kilo önemli mi?

Yedek subay olmak isteyen kişinin aşağıda yer alan subay olma boy-kilo oranına sahip olması gerekmektedir. ... Görüldüğü gibi 164 cm'den kısa ve 210 cm den uzun kişiler subay olamamaktadır. 51 Kilodan zayıflar ve 115 kilogramdan şişmanlar da subay olamamaktadır.

Yedek subay şartları nedir?

Lisans mezunu olanların 27, lisansüstü mezunlarının 32, uzmanlık eğitimi olanların ise 35 yaşında küçük olması gerekir. KPSS-P3 türünden en az 60 puan alınması gerekir. Askerlik yapmakta olan yedek subay, yedek astsubay ve erbaşlar ile erler başvuru yapabilir. T.C vatandaşı olmak.

Yedek subaylığa Nasıl Başvurulur?

Subaylık başvuruları https://personeltemin.msb.gov.tr/ adresinde yayınlanmaktadır. Bu sayfada yayınlanan subaylık ilanına e-Devlet şifresiyle giriş yaparak başvuru yapılabilir.

Yedek subay basvurusu nasil yapilir?

Yedek subay başvuruları askerlik şubelerine yapılır. Başvuru sırasında yedek subay olmak istendiğinin belirtilmesi gerekir. Askerlik şubesindeki görevli size 12 ay boyunca yedek subay olarak askerlik yapmayı mı yoksa 6 aylık kısa dönem askerlik yapmak istediğinizi soracaktır.