Gynomax fitil ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Gynomax fitil ne işe yarar?
  2. Mixovul ne kadar sıklıkta kullanılmalı?
  3. Vajinal Ovül adet döneminde kullanılır mı?
  4. GYNO Lomexin ne demek?
  5. Metronidazol mikonazol nitrat lidokain nedir?
  6. Mikonazol nitrat ne işe yarar?
  7. Metronidazol ne işe yarar?
  8. Enzofen ovül ne için kullanılır?
  9. Levofloksasin nedir ne için kullanılır?
  10. Nidazol ne kadar süre kullanılmalı?
  11. Polgyl nedir?
  12. Albitrol 500 mg nedir ne için kullanılır?
  13. Infex nedir ne için kullanılır?
  14. Cipro nedir ne işe yarar?
  15. Klamoks BID 1000 mg nedir ne için kullanılır?

Gynomax fitil ne işe yarar?

GYNOMAX®, vajinada (haznede) kaşıntı, yanma, anormal akıntı, şişme ve kızarma gibi belirtilerle seyreden vajina iltihabının (vajinit) tedavisinde kullanılır.

Mixovul ne kadar sıklıkta kullanılmalı?

3. MİXOVUL nasıl kullanılır? durumunda doktorunuz 14 gün süreyle akşam (tercihen gece yatarken) 1 ovül kullanmanızı tavsiye edebilir. edilmektedir. kadar derine itiniz.

Vajinal Ovül adet döneminde kullanılır mı?

Sevgili okuyucum, adet sırasında vajinal fitil kullanımına ara veriyoruz. Çünkü yoğun günlerdeki adetinizle birlikte fitil geri gelebilir ya da emilimi azalabilir.

GYNO Lomexin ne demek?

GYNO-LOMEXIN®, antifungal bir ajan olan fentikonazol nitrat aktif maddesini içerir. GYNO-LOMEXIN® belirli cins mantarların büyümesini engeller. Özellikle vajinal pamukçuğa neden olan Candida albicans'a karşı etkilidir. GYNO-LOMEXIN® ovüller yalnızca vajinaya uygulanmak içindir.

Metronidazol mikonazol nitrat lidokain nedir?

EXAGYN® Vajinal Tablet, antifungal olarak mikonazol nitrat ve antibakteriyel, antitrikomonal etkili madde olarak metronidazol, lokal anestetik etkili bir madde olarak da lidokain içerir. Mikonazol nitrat, Candida albicans dahil patojen mantarlara etkili geniş spektrumlu sentetik imidazol türevi bir antifungaldır.

Mikonazol nitrat ne işe yarar?

Beyazımsı renkli her bir ovül etkin madde olarak 1200 mg mikonazol nitrat içermektedir. MİKO-PENOTRAN® , 1 adet ovül içeren ambalajda kullanıma sunulmaktadır. vulvovajinit) tedavisinde kullanılır. Eğer; ● Mikonazol nitrata karşı alerjiniz var ise MİKO-PENOTRAN®'ı kullanmayınız.

Metronidazol ne işe yarar?

Metronidazol (Flagyl® veya diğerleri) bir nitroimidazol antibyotik tedavisidir. Anaerob bakteriler ve protozoa için kullanılır. Metronidazol anaerobik organizmalar, protozoa için antimikrobiyal ajandır. İlk ve ileri evredeki Clostridium difficile enfeksyonu için ilk seçilen ilaçtır.

Enzofen ovül ne için kullanılır?

ENZOFEN 600 mg ovül, genital candidiasiste (vulvovajinit, vajinit, enfektif akıntı) endikedir. 4.

Levofloksasin nedir ne için kullanılır?

TAVANİC bakterilere karşı etkili bir antibiyotiktir. Florokinolonlar adı verilen antibiyotik grubuna dahildir. Bakterilerin büyümesini, çoğalmasını engeller ve bakterilerin yok olmasını sağlar. TAVANİC etkin maddesi olan levofloksasine karşı duyarlı olan bakterilerin neden olduğu enfeksiyonların tedavisinde kullanılır.

Nidazol ne kadar süre kullanılmalı?

Amebiyazis: Yetişkinler: günde 1.

Polgyl nedir?

1. POLGYL nedir ve ne için kullanılır? enfeksiyonlar ve trikomonaslara bağlı genital enfeksiyonlarda kullanılır. POLGYL 100 ml 'lik PVC ve PP torbalarda bulunur.

Albitrol 500 mg nedir ne için kullanılır?

ALBİTROL nedir ve ne için kullanılır? ALBİTROL, ornidazol etkin maddesi içeren antibakteriyel (bakterilere karşı etkili) ve antiprotozoal (protozoonlara karşı etkili olan) bir ilaçtır.

Infex nedir ne için kullanılır?

Komplike olmayan üst idrar yolu enfeksiyonu: Günlük doz: 400 mg/250 mg, 12 saatte bir 200 mg/125 mg alınır. Komplike olmayan gonokokal üretrit: Günlük doz: 200 mg/125 mg, tek doz şeklinde alınır. Cilt ve yumuşak doku enfeksiyonları: Günlük doz: 400 mg/250 mg, 12 saatte bir 200 mg/125 mg alınır.

Cipro nedir ne işe yarar?

Ciprofloxacin, bazen menengokok hastalığına yakalanan kimselerle teması olan kişilere verilen bir antibiyotiktir. Bu antibiyotiğin amacı, hastalığı başkalarına bulaştırmalarını önlemek amacı ile hasta ile teması olan kimselerin boğazında 'taşınan' menengokok mikroplarını yok etmektir.

Klamoks BID 1000 mg nedir ne için kullanılır?

Tekrarlayan bademcik iltihabı, sinüzit, orta kulak iltihabı gibi üst solunum yolu enfeksiyonları • Kronik bronşitin akut alevlenmeleri, akciğer iltihabı gibi alt solunum yolu enfeksiyonları • İdrar yolu iltihabı, üretra (idrar kesesi) iltihabı, böbreklerin bakteriyel iltihabı gibi üreme organları ve idrar yolları ile ...