Uçak Teknolojisi Bölümü mezunu ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Uçak Teknolojisi Bölümü mezunu ne iş yapar?
  2. Uluslararası Lojistik Yönetimi mezunu ne iş yapar?
  3. Kargo borçlandırma ne demek?
  4. Kargo cikis Subesi ne demek?
  5. Çıkış Şubesi ne demek?

Uçak Teknolojisi Bölümü mezunu ne iş yapar?

Uçak teknolojisi bölümü uçak bakım, onarım ve parça imalatı gibi konularda AR-GE alanında çalışma gösterebilecek, bunlara ek olarak teknik çizim oluşturma ve planlama gibi alanlarda işlem yapabilecek tekniker yetiştirmeyi hedefleyen bir bölümdür.

Uluslararası Lojistik Yönetimi mezunu ne iş yapar?

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölümü Mezunu Ne İş Yapar? Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölümü mezunları, uluslararası ticari belgeleri tanıyarak teslimat ve ödeme formlarını ticari prosedürlere uygulayarak satış, üretim ve tedarik aşamalarında aktif rol oynar.

Kargo borçlandırma ne demek?

Borçlandırma : Yanlış gelen kargonun, alıcı adresinin bulunduğu alanda faaliyet gösteren Şube / Şube Yüklenicisine gönderilme işlemidir. Dosya: 0-500 gr. arası dokümanlara verilen addır. ... Kargo teslim belgesi: Kargoların, alıcısına teslim edilirken imza ve kimlik bilgilerinin yazıldığı fatura nüshasıdır.

Kargo cikis Subesi ne demek?

Alıcının gelen kargo bilgisine sahip olarak kargosunu ilgili Şube' ye gelerek aldığı teslim şeklidir. ... Şubelerin kargo alım ve teslimat faaliyetlerini yürüttükleri adres sınırı. Çıkış Şubesi. Müşteri tarafından kargonun gönderildiği şubedir.

Çıkış Şubesi ne demek?

Kargonun ilk teslim alındığı şubeye denir.