YGA nedir açılımı?

İçindekiler:

  1. YGA nedir açılımı?
  2. Sinan Yaman hangi bölüm mezunu?
  3. YGA nın kurucusu kimdir?
  4. YGA Bilim gönüllüsü nedir?
  5. YGA kimin?
  6. YGA bilim seferberliği nedir?
  7. Twin bilim seti nedir?
  8. Twing uygulaması nedir?

YGA nedir açılımı?

YGA – Çift Kanatlı Gençler Yetiştirirhttps://www.yga.org.trhttps://www.yga.org.tr

  1. Önbellek

Sinan Yaman hangi bölüm mezunu?

'Liderlik okulu' olarak tanımlanan YGA, ODTÜ mezunu Sinan Yaman tarafından kuruldu. 33 yaşında, Unilever şirketinde 22 ülkeden sorumluyken istifa eden Yaman, 2000 yılından itibaren dezavantajlı okullarda okuyan çocuklara bilim atölyeleri düzenlemeye başladı.

YGA nın kurucusu kimdir?

Sinan Yaman

YGA Bilim gönüllüsü nedir?

Bilim Gönüllüleri Projesi Nedir? YGA, çocuklara bilimi sevdirmek için başlattığı Bilim Seferberliği projesinde, bağışçıların ve sınırlı sayıdaki YGA gönüllülerinin desteğiyle 300 binden fazla çocuğa ulaştı. ... Bu proje ile amacımız on binlerce Bilim Gönüllüsü ile yüzbinlerce çocuğu bilimle buluşturmaktı.

YGA kimin?

YGA; 2000 yılında Türkiye'de kurulan uluslararası bir Liderlik Okulu, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum örgütüdür. 2000 yılında YGA'yı kuran 33 yaşındaki Sinan Yaman, çok uluslu bir şirkette 22 ülkeden sorumluyken istifa edip geleceğin sosyal bilinçli liderlerini yetiştirmek için bir sivil toplum kuruluşu kuruyor.

YGA bilim seferberliği nedir?

Bilim Seferberliği çocuklara bilimi sevdirmek için YGA'nın başlattığı bir sosyal sorumluluk projesidir. Bu proje ile Türkiye'nin en dezavantajlı bölgelerine en son teknolojiyi ulaştırarak; özgür düşünen, özgün projeler üreten, özgüvenli bireylerin yetişmesi amaçlanmaktadır.

Twin bilim seti nedir?

Twin, özel tasarlanmış deneylerden oluşan, öğretici ve eğlenceli bir bilim setidir. Twin bilim setinin içerisinde mıknatıs ile birleşen elektronik bloklar ve özel tasarlanmış, işlevsel, kendin-yap deneyler bulunur.

Twing uygulaması nedir?

Twing uygulaması çocuklara bilimsel deneylerini paylaşabilecekleri ve birlikte öğrenebilecekleri bir dijital sınıf ortamı ve topluluk sunuyor. Çocuklar projelerin yapılış aşamalarını öğreniyor, arkadaşlarının yaptıkları projelerden ve deneylerden ilham alarak kendi icatlarını da paylaşabiliyor.