Mekkareci ne demek?

İçindekiler:

  1. Mekkareci ne demek?
  2. Sırtı Teneşire gelmek ne demek?
  3. Bulmacada gönderme nedir?
  4. Nesiç ne demek bulmaca?
  5. Sofa ne demek bulmaca?
  6. Bezekçi nedir bulmaca?
  7. Kas grubu zayıflığı ne demek?
  8. Bulmacada seçmeli yemek ne demek?

Mekkareci ne demek?

Yük hayvanı kiralayarak taşıma işi yapan kimse.

Sırtı Teneşire gelmek ne demek?

deyiminin anlamı, açıklaması ve örnek cümleleri: Ölmemek, yaşamaya devam etmek. "Sen böyle beslenirsen sırtın teneşire gelmez."

Bulmacada gönderme nedir?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap ne = Bulmacada Gönderme götürme nedir sorusuna verilecek cevap olarak SEVK yazabilirsiniz.

Nesiç ne demek bulmaca?

Nesiç bulmaca anlamı, Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Nesiç nedir sorusuna verilecek cevap olarak DOKU yazabilirsiniz.

Sofa ne demek bulmaca?

Cevap : Bulmacada 'Sofa' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Sofa' sorusunun yanıtı 3 harflidir ve cevaba ise hol yazabilirsiniz.

Bezekçi nedir bulmaca?

Diğer Cevaplar: Cevabı Kopyala Eğer bulmaca cevabınızdaki boşluk 7 harfli ise cevaba Bedizci yazabilirsiniz. Cevabı Kopyala Eğer bulmaca cevabınızdaki boşluk 7 harfli ise cevaba Bezekçi yazabilirsiniz. Cevabı Kopyala Eğer bulmaca cevabınızdaki boşluk 7 harfli ise cevaba Nakışçı yazabilirsiniz.

Kas grubu zayıflığı ne demek?

Cevap : ADİNAMİ: Devinimsizlik; Kuvvetin azalması ya da kaybı; Aşırı kas yorgunluğu. ... Cevap : Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Kas grubu zayıflığı' sorusunun yanıtı 7 harflidir ve cevabı ise ADİNOMİ'dir..

Bulmacada seçmeli yemek ne demek?

Seçmeli yemek bulmaca anlamı, Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Seçmeli yemek nedir sorusuna verilecek cevap olarak ALAKARD yazabilirsiniz.