Tüik Başkanı kim oldu?

İçindekiler:

  1. Tüik Başkanı kim oldu?
  2. Tüik başkan yardımcıları kimler?
  3. Gelir idaresi Başkanı Bekir Bayrakdar kimdir?
  4. Vergi yapılandırması nasıl yapılır?
  5. Vergi borcu e devletten nasıl yapılandırılır?
  6. Vergi borcu nasıl yapılandırılır 2020?
  7. Vergi borcu yapılandırma başladı mı?
  8. Vergi affı yasası ne zaman yürürlüğe girecek?

Tüik Başkanı kim oldu?

Sayın Dinçer 1968 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra aynı üniversitenin İşletme Mühendisliği Bölümünde ve Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İstatistik Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Tüik başkan yardımcıları kimler?

Başkan Yardımcıları

  • Ahmet Kürşad DOSDOĞRU. 1978 yılında Yozgat'ta doğan Ahmet Kürşad DOSDOĞRU, 2004 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. ...
  • Tülay KORKMAZ. ...
  • Fatih ŞAHİN. ...
  • Yusuf GÖKHAN ÖZBAKIŞ

Gelir idaresi Başkanı Bekir Bayrakdar kimdir?

Bekir Bayraktar (1971, Kocaeli) Türk bürokrat. 11 Ocak 2019 tarihinden itibaren Gelir İdaresi Başkanlığı görevini yürütmektedir. 1971 yılında Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine bağlı Ereğli beldesinde doğdu.

Vergi yapılandırması nasıl yapılır?

İnternet Üzerinden Vergi Borcu Nasıl Yapılandırılır? İnternet üzerinden vergi borcu yapılandırılmasında ilk olarak Gelir İdare Başkanlığı (GİB) İnternet sitesine girilir. “İnternet Vergi Dairesi” giriş ekranına kimlik bilgileri girilmesinin ardından borca ilişkin açılan sayfadaki başvuru formu doldurulur.

Vergi borcu e devletten nasıl yapılandırılır?

e-Devlet üzerinden “İnteraktif Vergi Dairesi” uygulamasına giriş yaparak vergi borcu yapılandırması yapabilirsiniz. Sistemde Yapılandırma İşlemleri başlığı altında “7256 Sayılı Yapılandırma Kanunu Kapsamında Tecil İşlemleri” bölümünden başvurunuzu yapabilirsiniz. KYK ve vergi borçları yapılandırması için tıklayınız.

Vergi borcu nasıl yapılandırılır 2020?

Vatandaşlar, yapılandırma için internet vergi dairesini (https://ivd.gib.gov.tr/) kullanacak. İşlemleri gerçekleştirebilmek için ödeme ve borç işlemleri ekranına giriş yapılması gerekiyor. İlgili ekrandan vatandaşlar, ödeme planlarını seçerek işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Vergi borcu yapılandırma başladı mı?

Vatandaşların bir süredir beklediği vergi yapılandırması başvuru süreci ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. ... Meclisteki görüşmelerin ardından vergi borcu yapılandırma Resmi Gazete'de yayımlanarak 17 Kasım 2020 itibarıyla başladı.

Vergi affı yasası ne zaman yürürlüğe girecek?

VERGİ BORCU AFFI 2020 SON DAKİKA Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki 7256 sayılı Kanun, 17 Kasım 2020 tarihli ve 31307 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.