Ismek kayıt nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ismek kayıt nasıl yapılır?
  2. Ismek kursları ne kadar sürüyor?
  3. Halk Eğitimden ustalık belgesi nasıl alınır?
  4. Marangoz ustalık belgesi nasıl alınır?
  5. Kalfalık belgem var Ustalık belgesini nasıl alabilirim?

Ismek kayıt nasıl yapılır?

Online İsmek kurs başvurusu için kursiyer.ismek. ist adresini kullanabilirsiniz. Açılan sayfada sistem sizden T.C. kimlik numarası + doğum tarihi bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

Ismek kursları ne kadar sürüyor?

İSMEK Kursları Hafta İçi Ve Hafta Sonu Gündüz Tam Gün 8 Saat, Yarım Gün 3-4-6 Saat, Ve Akşam Olarak Açılabilmektedir. Tam Günlük Kurslarda Eğitim Sabah Saat 09:00'da Başlayıp Akşam 16:10'da Sona Erer. Yarım Günlük Kurslar Sabah Grupları İçin 4 Saatlik Bir Kurs Saat 09:00'da Başlayıp, 12:10'da Sona Erer.

Halk Eğitimden ustalık belgesi nasıl alınır?

Ustalık Belgesi Nasıl Alınır? Başvuru Tarihinde 22 Yaşının Doldurmuş Olmak. En Az İlköğretim Mezunu Yada Ortaokul / İmamhatip Ortaokulunu Bitirmiş Olmak. 1996-1997 Eğitim Öğretim Yılı Ve Daha Önceki Yıllarda İlkokulu Bitirmiş Olanların Değerlendirme İşlemleri İlkokul Diploması İle Yapılır.

Marangoz ustalık belgesi nasıl alınır?

Ustalık Belgesi Nereden Alınır? Ustalık belgesi Meslek Eğitim Merkezlerinden (Çıraklı Eğitim Merkezi) alınır. Meslek Eğitim Merkezleri daha öncesinde Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlıydı.

Kalfalık belgem var Ustalık belgesini nasıl alabilirim?

Kalfalık Belgesi Sahipleri Ustalık Belgesini Mesleklerinde 5 Yıl Çalışmışlıklarını Hizmet Belgeleriyle Belgeleyerek Alabilirler. Mesleklerinde 5 Yıl Çalıştıklarını SGK Sosyal Sigortalar Kurumu Hizmet Dökümü İle Belgeleyenler Ustalık Sınavına Girerek Başarılı Olmaları Durumunda Belgelerini Alabilirler.