Sürekli açık ekran ne demek?

İçindekiler:

  1. Sürekli açık ekran ne demek?
  2. Ortam ekranı nedir?
  3. Telefonun kapanmaması için ne yapılmalı?
  4. Sanal yakınlık sensörü nedir?
  5. Kapasitif Proximity sensör nedir?

Sürekli açık ekran ne demek?

Her Zaman Açık Ekran veya Always-On Display, belirli akıllı telefonlarında bulunan bir özelliktir. Her Zaman Açık Ekran, zamanınızı, tarihinizi, pil durumunuzu, bildirimleri, ekran koruyucuları ve daha fazlasını göstermek için ekranınızı özelleştirmenizi sağlar.

Ortam ekranı nedir?

Google, Android Ortam Modu özelliği ile birlikte şarja takılı iken her zaman tamamen açık ekran deneyimi sunuyor. ... Bu ekranda gelecek etkinlik saatini ve hava durumu gibi benzer şeyleri görebilirken Google Home uygulamasının bazı komutlarına da bu ekrandan ulaşabiliyorsunuz.

Telefonun kapanmaması için ne yapılmalı?

İşte ekran kapanma süresini değiştirmek için atmanız gereken adımlar.

  1. İlk olarak telefonunuzun Ayarlar bölümüne girin.
  2. Ardından Ekran veya Ekran Ayarları seçeneğine dokunun.
  3. Telefondan telefona değişmekle birlikte bu bölümde Ekran Zaman Aşımı ile ilgili bir seçeneğin olduğunu göreceksiniz.

Sanal yakınlık sensörü nedir?

Yakınlık(Proximity) Herhangi bir fiziksel temas olmadan yakın nesnelerin varlığını tespit etmeye yarayan sensör. Bu sensör de şu an hemen her akıllı telefon ve tablette bulunur. Telefonu kulağınıza götürdüğünüzde ekranın sönmesini sağlar. Görevi itibariyle akıllı telefonlarda en aktif çalışan parçalardan bir tanesidir.

Kapasitif Proximity sensör nedir?

Kapasitif sensörler yaklaşım (proximity) sensörlerindendir. Endüktif sensörlerin aksine hem metal hem de ametal ( metal olmayan) cisimleri algılayabilirler. Endüstriyel otomasyon sistemlerinde yaygın olarak kullanılmaktadırlar. ... Algılama mesafeleri endüktif sensörlere göre daha düşüktür.