C# loglama nedir?

İçindekiler:

  1. C# loglama nedir?
  2. Dam Loğlama nedir?
  3. Toprak dam ne demek?
  4. Sınav log kaydı nedir?
  5. Log key ne demek?
  6. POS cihazından tekrar gün sonu nasıl alınır?
  7. Iş bankası pos cihazından gün sonu nasıl alınır?
  8. Kredi Kartı gün sonu nasıl alınır?

C# loglama nedir?

Loglama kelime anlamı olarak günlük tutmak olarak çevrilebilir. Bir geliştirici için olmazsa olmazdır. Bir sistem veya programın hareketlerinin, yaptığı işlemlerin hareketini tutmamıza yarayan bir yapıdır. Logger sayesinde bir projede oluşan hataları, yapılan işlemleri kayıt altına alabiliriz.

Dam Loğlama nedir?

Toprağı ezmek için gezdirilen taş silindirdir.” Oldukça zor ve eziyetli bir iş olan dam loğlama, özellikle kerpiç evleri olan insanların vazgeçilmez işleri arasındadır çünkü kar ve yağmur suları ile akıp giden ince toprak ardından çakılımsı toprağın yüzeye çıkmasıyla dama toprak takviyesi gerekir.

Toprak dam ne demek?

Yerel Türkçe'deki anlamı: Toprak damlı evlerin üstünü düzeltmek için kullanılan silindir şeklindeki taş, loğ.

Sınav log kaydı nedir?

Sınav Logları bir sınav esnasında nelerin olup bittiği konusunda detaylı bilgi edinebilmenizi sağlar. Eğer katılımcı sınav esnasında birşeylerin ters gittiğini ve bu yüzden sınavı yarıda bırakmak zorunda kaldığını söylüyor ise, bu bilgi sınav logları üzerinden teyid edilebilir.

Log key ne demek?

Keyloggerlar, klavyeden basılan her tuşun loglarını tutan casus yazılımlardır. Bu yazılımlar siz internette gezinirken gireceğiniz paraloları ve kişisel bilgilerinizi bir metin dosyasına kaydedip başka bir kullanıcıya ulaştırır.

POS cihazından tekrar gün sonu nasıl alınır?

POS cihazından günsonu nasıl alınır? POS cihazından 3 numaralı tuşa basarak günsonu menüsüne girebilirsiniz. POS cihazı önce “GÜNSONU İŞLEMİNE DEVAM?” mesajı ile günsonuna devam etmeniz için onay isteyecektir. Bu mesajı giriş tuşu ile onayladıktan sonra işyeri şifrenizi girerek günsonu alabilirsiniz.

Iş bankası pos cihazından gün sonu nasıl alınır?

  1. tusuna basilarak uygulama ekranina gelinir.
  2. Banka uygulamasi seçilir ve 2 kez tusuna basilir.
  3. Gelen ekranda tusuna basilarak isyeri menüsü seçilir.
  4. Gelen ekranda tuslanarak günsonu seçilir.
  5. Detay rapor almak için tusuna , toplam rapor almak için tusuna basilir.
  6. POS rapor slibi basilir.

Kredi Kartı gün sonu nasıl alınır?

Cihaz üzerinde bulunan « F » (Fonksiyon) tuşuna basılarak « İşyeri Menü » seçeneğine girilir. 1. Seçenek olan « Günsonu » tuşlanarak Günsonu alınır. Bu şekilde Terminal üzerinde tutulan işlemlerin finansallaşmak üzere Bankaya bildirilmesi gerçekleşmiş olur.