Sifir tolerans ne demek?

İçindekiler:

  1. Sifir tolerans ne demek?
  2. Tolerans geliştirme hangi anlama gelir?
  3. Şartlanmışlık ne demek?
  4. Tahrif edilmiş ne demek?
  5. Belge tahrif edilmiş ne demek?
  6. Tevrat tahrif edilmiş midir?

Sifir tolerans ne demek?

sıfır tolerans demek, hata yapan herkesi as, kes, vur, kır, parçala demek değildir. ... yalnızca inisiyatif alarak göstermiş olduğun esnekliği göstermeden gerekli kanunları uygula ve ilgili cezayı ver demektir.

Tolerans geliştirme hangi anlama gelir?

1-Tolerans Geliştirme: Kullanılan madde kişide eskisi kadar etki etmediği ve keyif vermediği için maddenin dozunu arttırılır. ... Kişi, bu belirtilerden uzaklaşmak için kullandığı maddeye devam eder. Örneğin kişi maddeyi bıraktığında mide bulantıları, kusma, baş dönmesi, halsizlik, sinir, gibi belirtiler ortaya çıkabilir.

Şartlanmışlık ne demek?

Açıklama: belli bir düşünce, sistematiğe bağlılık, bağımlılık.

Tahrif edilmiş ne demek?

Tahrif (Arapça: تحريف "değiştirme, bozma"), Müslümanlar tarafından kullanılan Arapça bir sözcüktür ve Yahudiler ile Hristiyanların, kendi kutsal yazılarını değişiklikleri iddiasına atıfta bulunur.

Belge tahrif edilmiş ne demek?

Defter, kayıt ve belgelerin tahrif edilmesi, bunların üzerindeki yazı ve rakamların çeşitli (karalama, çizme, buruşturma gibi) şekillerde okunmayacak hale getirilmesidir.

Tevrat tahrif edilmiş midir?

Allah'ın insanlara yol gösterici olarak indirdiği ancak sonradan tahrif edilmiş olan Tevrat'a dayanır. Ancak Yahudi tarihi içinde sık sık bu İlahi temelden sapmalar olmuştur. Bu sapmalar doğrudan dinden uzaklaşma şeklinde olduğu gibi, dini dejenere etme şeklinde de yaşanmıştır.