Theraflu kimler kullanamaz?

İçindekiler:

  1. Theraflu kimler kullanamaz?
  2. Theraflu reçetesiz alınır mı?
  3. Brufen 800 mg nedir?
  4. Yavaş salınımlı tablet ne demek?
  5. Coldaway Cold & Flu nedir?
  6. Dolven cold ne işe yarar?
  7. Coldaway plus ne işe yarar?
  8. Coldaway ne zaman kullanılır?
  9. Panadol cold flu nedir?
  10. Muskazon ne demek?
  11. Muskazon 300 nedir?
  12. Rantudil forte ne işe yarar?
  13. Rantudil yan etkileri nelerdir?

Theraflu kimler kullanamaz?

THERAFLU FORTE, 12 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır. Yaşlılarda kullanımı: THERAFLU FORTE'un yaşlılarda kullanımı araştırılmamıştır.

Theraflu reçetesiz alınır mı?

Bucak'ta ise reçetesiz ilaç kullanımında ilk sırada yer alan ilaçlar A-ferin, Dolven, Katarin ( kapsül), Theraflu ve Ibucold (tablet). Uzmanlar reçetesiz ilaç kullanmanın sağlığa oldukça zararlı olduğunu söylüyorlar. Uzmanların sağlık için tehlikeli olduğu uyarılarına rağmen reçetesiz ilaç satışının önüne geçilemiyor.

Brufen 800 mg nedir?

® nedir ve ne için kullanılır? , 14 ve 28 film tablet içeren blister ambalajlarda takdim edilmektedir. Her bir film tablet 800 mg ibuprofen içerir. (NSAİİ-steroid yapıda olmayan intihap önleyici) olarak adlandırılan ağrı kesici bir ilaç grubuna aittir.

Yavaş salınımlı tablet ne demek?

Yavaş salınımlı (slow releasing) ilaçlar Eğer tablet kırılır ya da ezilirse ilacın büyük kısmı bir seferde emilmiş olacak ve ilaç doz aşımı belirtileri ortaya çıkacaktır.

Coldaway Cold & Flu nedir?

COLDAWAY C, grip ve soğuk algınlığına bağlı burun tıkanıklığı, ateş, baş ağrısı ve hafif vücut ağrılarının giderilmesinde endikedir.

Dolven cold ne işe yarar?

DOLVEN COLD & FLU'nun etkin maddesi olan ibuprofen, ağrı kesici ve ateş düşürücü özelliklere sahip nonsteroid antiienflamatuar bir ilaçtır. Psödoefedrin burun ve sinüslerde (burun boşluklarında) oluşan dolgunluğu gidermeye yarayan dekonjestan bir ilaçtır.

Coldaway plus ne işe yarar?

Soğuk algınlığı, grip, sinüzit ve diğer üst solunum yolu enfeksiyonları ile birlikte görülen ateş, burun akıntısı ve nazal konjesyon içeren semptomların giderilmesi, 4.

Coldaway ne zaman kullanılır?

Yetişkinlerde ve 12 yaşın üzerindeki çocuklarda, önerilen başlangıç dozu 2 tablet ve devamında gerekli ise her 4 saatte bir 1-2 tablet şeklinde kullanılmalıdır. Hekim tarafından önerilmedikçe günde 6 tabletten fazla alınmamalıdır. Daima etkin en küçük doz kullanılmalıdır.

Panadol cold flu nedir?

PANADOL, hafif ve orta şiddetli ağrılar ile ateşin semptomatik (hastalığı tedavi edici değil, belirtileri giderici) tedavisinde kullanılır.

Muskazon ne demek?

sınırlamasını giderek belirtilerin iyileşmesini sağlayan bir ajandır. MUSKAZON karton kutuda, 20 tabletten oluşan blister ambalajlarda sunulur. Tabletler beyaz renkli, yuvarlak, bir yüzü çentikli tabletler şeklindedir.

Muskazon 300 nedir?

sınırlamasını gidererek belirtilerin iyileşmesini sağlayan bir ajandır. MUSKAZON karton kutuda, 20 tabletten oluşan blister ambalajlarda sunulur. Tabletler beyaz renkli, yuvarlak, bir yüzü çentikli tabletler şeklindedir.

Rantudil forte ne işe yarar?

Rantudil, kas veya eklem ağrılarının tedavisinde kullanılan steroid olmayan anti-inflamatuvar (NSAİ) bir ilaçtır. Etkin maddesi asemetazin, iltihap giderici, ağrı kesici ve ateş düşürücüdür. Piyasada 60 ve 90 mg'lık kapsül formlarda bulunur.

Rantudil yan etkileri nelerdir?

RANTUDİL FORTE aşırı dozda alımında bulantı, kusma, karın bölgesinde ağrı, spazm eğiliminde artma, terleme, sersemleme, bilinç bulanıklığı, baş ağrısı, oryantasyon bozukluğu, kan basıncında yükselme, ayak bileğinde ödem, idrar miktarında azalma, solunum sıkıntısı, kas kasılmaları ve koma gibi belirtilere neden olabilir ...