Cep telefonunu cep telefonuna yönlendirme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Cep telefonunu cep telefonuna yönlendirme nasıl yapılır?
  2. Turkcell Çağrı yönlendirme ücretli mi?
  3. iPhone'da arama yönlendirme nedir?
  4. Apple Arama yönlendirme nedir?
  5. Gelen aramalar nasil acilir?
  6. Aradığınız kişi başkasıyla görüşüyor nasıl açılır?
  7. Arama bekletme nasıl açılır Türk Telekom?
  8. Huawei arama bekletme nasıl açılır?
  9. Huawei arama nasıl yapılır?
  10. Türk Telekom Arayanı Bil ne kadar?

Cep telefonunu cep telefonuna yönlendirme nasıl yapılır?

Telefonunuzdan **21* tuşladıktan sonra hattınızı yönlendirmek istediğiniz numarayı 11 haneli olarak yazıp ardından # tuşuna basarak arama yaptığınızda, hattınızı o numaraya yönlendirmiş olursunuz. Numara yönlendirmeyi iptal etmek için ise #21# tuşlayıp aramaya basmanız yeterli olacaktır.

Turkcell Çağrı yönlendirme ücretli mi?

Yönlendirme Paketi'ne aboneliğiniz olmadan yönlendirme yapmanız durumunda, gelen çağrı başına 1,39TL'den ücretlendirilirsiniz.Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Yönlendirme Paketi'ne ayda 6,99 TL'ye abone olabilirsiniz, böylece yönlendirme yaptığınızda gelen çağrı başına ücret ödemezsiniz, sabit aylık bir ücret ödersiniz./span>

iPhone'da arama yönlendirme nedir?

İPhone'da arama yönlendirme "Açık" düğmesine ve sonra "İlet" e dokunun. Çağrıları yönlendirmek istediğiniz telefon numarasını girin. Tüm aramaların otomatik olarak yönlendirilmesi için "Çağrı Yönlendirme" düğmesine tekrar basın./span>

Apple Arama yönlendirme nedir?

iPhone'da GSM ağı üzerinden bir hücresel servis kullanıyorsanız arama yönlendirmeyi ve arama bekletmeyi ayarlayabilirsiniz. ... görünür. iPhone'u aramaları yönlendirmeye ayarlarken hücresel ağın kapsama alanında olmanız gerekir; yoksa aramalar yönlendirilmez. Çift SIMli modellerde, bir hat seçin.

Gelen aramalar nasil acilir?

Telefonun Rehber uygulamasına gelerek ekranın sağ üst köşesinde yer alan “Daha Fazla” seçeneğine tıklayın. Ardından açılan menü içerisinden Ayarlar seçeneğini seçin. Sonra arama ayarları sayfasında bulunan Diğer Ayarlar butonunu seçerek karşınıza çıkan sayfada “Arama Bekletme” seçeneğini aktif hale getirebilirsiniz./span>

Aradığınız kişi başkasıyla görüşüyor nasıl açılır?

Telefon meşgulken arayanı görme özelliğinin yani çağrı bekletme ayarlarını açmanın yöntemi ise oldukça basittir. Telefon üzerinden *43# tuşlarına bastıktan sonra arama tuşuna basmanız yeterlidir.

Arama bekletme nasıl açılır Türk Telekom?

Çağrı Bekletme: Görüşme yaparken önemli çağrıları kaçırmayın....Görüşme yaparken bir başka kişiden bilgi almak istiyorsanız;

  1. Konuşma yapmakta olduğunuz kişiyi beklemeye almak için kapama tuşuna basıp bırakın ve özel çevir sesi alın.
  2. Diğer numarayı tuşlayıp, görüşmenizi yapın.

Huawei arama bekletme nasıl açılır?

Telefon > > Ayarlar bölümüne gidin. Arama bekletmeyi etkinleştirmek istediğiniz SIM kart ekranından Diğer > Arama bekletme bölümüne gidin.

Huawei arama nasıl yapılır?

Bir kişiyi bulmak için telefon ekranındayken telefon numarasını, kişinin adının ilk harfini veya kişinin ad ve soyadının ilk harflerini (örneğin Cenk Demir için "CD") girin. Listeden aramak istediğiniz kişiye dokunun. Çift SIM kartlı bir cihaz kullanıyorsanız arama yapmak için veya düğmesine dokunun.

Türk Telekom Arayanı Bil ne kadar?

Servis üyeliği, iptal edilmezse ücretsiz kullanım döneminin bitişi itibariyle otomatik ve ücretli olarak her ay yenilenecektir. ArayanıBil Plus servisinin aylık ücreti 3,49 TL'dir. (3,49 TL / Ay) Arayanıbil Plus servisinde otomatik yenileme yapılmadan önce ve yenileme yapıldığında aboneler SMS ile bilgilendirilir.