Discord DM nasıl atılır?

İçindekiler:

  1. Discord DM nasıl atılır?
  2. Discord mesajlar nasıl silinir?
  3. Webhook ne işe yarar?
  4. Discord ücretsiz mi?
  5. Discord neden kullanılır?
  6. Discord tehlikeli midir?
  7. Discord PTB nedir?
  8. Discord PTB ne işe yarar?
  9. Discord exe nedir?
  10. Discord açılmıyorsa ne yapmalıyız?
  11. Discord kaç MB?
  12. Discord ne zaman çıktı?
  13. Discord hangi ülke?

Discord DM nasıl atılır?

DM'leri Android Cihazlar Üzerinden Gönderin​

  1. Discord'da oturum açın.
  2. Ekranın sol üst köşesindeki TÜMÜ sekmesine dokunun .
  3. Arkadaş listenizden bir kişi seçin.
  4. Bir DM oluşturmak için Sohbet Mesajı düğmesine (mavimsi arka plan üzerinde beyaz sohbet balonu) dokunun .
  5. Mesajınızı ve musluk girin Gönder .

Discord mesajlar nasıl silinir?

DİSCORD MOBİL MESAJ SİLME (ANDROID)

  1. Silmek istediğiniz mesajın üzerine ekrana basılı tutun.
  2. Seçenekler açılacak ve “Sil” butonu ekrana basalım.
  3. “Sil” Butonu ekrana basarak hem bizden hem karşı tarafın mesajı silinmiş olur. Silmekten vazgeçtiyseniz “İptal” Butona basın.

Webhook ne işe yarar?

Webhook farklı uygulamaların birbirleri ile entegrasyon sağlayabilmeleri için uygulama içerisinde oluşan event'leri HTTP üzerinden JSON Payload'ları ile kendilerine subscribe olan diğer uygulamaları tetiklemesidir. ... Genelde HTTP Rest API , OAuth2 ve JSON teknolojisi kullanılır.

Discord ücretsiz mi?

Son zamanların en popüler uygulamalarından biri Discord, sesli bir iletişim uygulamasıdır. İnternet üzerinden tanıdığınız kişilerle iletişim kumanızı sağlayan uygulama tamamen ücretsiz.

Discord neden kullanılır?

Discord programı aslında bir sohbet programıdır. Bu uygulama ile değişik insanlarla internet üzerinden sesli ya da yazılı olarak iletişim kurmak mümkündür. Discord özellikle çevrimiçi oyun oynayan kişiler tarafından daha çok tercih edilmektedir.

Discord tehlikeli midir?

Discord'da da gayet yararlı sunucular var. ... Sonuçta Discord, telefon numarası olmadan da kullanılabildiği için WhatsApp ya da diğer mesajlaşma uygulamalarından çok daha tehlikeli. Çocuğun 15 yaşına gelmesi beklenebilir ya da uygulamayı doğru kullanmayı öğrenene kadar gözetimde tutulabilir.

Discord PTB nedir?

Portable yani taşınabilir sürüm. Flash bellek ile istediğiniz bilgisayarda kurulum yapmadan direkt olarak .exe dosyasını açarak kullanabiliyorsunuz. Google'da çoğunlukla Portable yazıyor.

Discord PTB ne işe yarar?

DiscordPTB.exe klavye ve fare girişlerini kaydedebilir, uygulamaları izleyebilir ve diğer programları yönetebilir. Bu nedenle teknik güvenlik derecesi % 75 tehlikelidir ; ancak bu derecelendirmeyi kullanıcı yorumlarıyla da karşılaştırmalısınız.

Discord exe nedir?

Orijinal Discord.exe dosyası, Discord by Discord'un bir yazılım bileşenidir. Discord, çevrimiçi oyun toplulukları arasında popüler olan ücretsiz bir platformlar arası VoIP programıdır. Discord.exe Discord'u çalıştırır. ... Şirket ağırlıklı olarak oyun oynarken sesli konferans arayan oyunculara hizmet veriyor.

Discord açılmıyorsa ne yapmalıyız?

1. "Çalıştır" komut kutusuna cmd yazın ve komut istemini açmak için "Tamam" a basın. 2. ipconfig / flushdns yazın ve çalıştırın. 3. Komut İstemi'nin yürütmeyi tamamlamasını bekleyin ve ardından Discord'u yeniden açmayı deneyin.

Discord kaç MB?

Discord'da bir arkadaşınızla sesli görüştüğünüzü varsayarsak 1 dakikada ortalama olarak 500KB-1 MB arası internet harcarsınız. Fakat 10 kişi ile konuşursanız internet miktarı da aynı oranda artacaktır. Fakat kişi başına dakikalık 500KB-1 MB arası olarak varsayabiliriz.

Discord ne zaman çıktı?

Final Fantasy XIV ve League of Legends gibi oyunlarda oyun-içi sesli iletişimin zorunlu olduğunu, Skype ve TeamSpeak gibi servislerin ise çok fazla negatif yanı olduğunu fark eden Jason Citron, kullanımı daha kolay ve daha modern bir iletişim aracı geliştirmeye başladı. Discord, Kasım 2015 tarihinde yayınlandı.

Discord hangi ülke?

Oyunculara yönelik sesli ve yazılı mesajlaşma uygulaması Discord'un kısa sürede yakaladığı popülerlikte temel etmen de bu. San Francisco merkezli Discord bugün tam 45 milyon kayıtlı kullanıcıya sahip ücretsiz bir uygulama.