TPA testi nedir?

İçindekiler:

  1. TPA testi nedir?
  2. Profil Analizi Nedir?
  3. Personel profili nedir?
  4. Görünürlük analizi nedir?
  5. Bakı haritası nedir?

TPA testi nedir?

Genel olarak, TPA çok popüler bir test yöntemidir ve bu, 'duyusal analizle korelasyon sağladığına inanılan' parametrelerin çok hızlı bir şekilde hesaplanmasını sağladığı için düşünülmektedir. Kullanıcı neredeyse analizi düşünmemeye teşvik edilir ve böylece doğru sonuçlar aldığını düşünür.

Profil Analizi Nedir?

PAT çocuğun ne öğrendiğini değil, öğrenmesine yardımcı olan etkenleri ne düzeyde kullandığını ölçen ve bu etkenleri daha verimli kullanması yönünde önerilerde bulunan bir uygulamadır.

Personel profili nedir?

Personel Profil Analizi çalışma ortamı ile ilgili bir davranış envanteridir. Bu rapor personel seçiminde, değerlendirilmesinde, geliştirilmesinde veya yönlendirme ve rehber danışmanlık konularında kullanılmak üzere geliştirilmiştir.

Görünürlük analizi nedir?

Sayısal grafik veriler, sayısal haritalar, hava fotoğrafları, uydu görüntüleri ve arazi yükseklik (yükselti) modeli verileri üzerinde, coğrafi bilgi sistemi olanaklarından yararlanarak bir yazılım yardımıyla, herhangi bir noktadan diğer bir noktaya veya noktalara bakıldığında görülebilen ve görülemeyen yerlerin, ...

Bakı haritası nedir?

Bakı, bir bölgedeki dağların Güneş ışınlarını alış yönü veya Güneş'e bakış kısmı olarak açıklanabilmektedir. ... Bakı enlem etkisi dolayısıyla matematik konum sonucunda oluşur. Ayrıca özel konumun sonucu olduğu da söylenebilmektedir.