Vodafone saçma güzel 8+ tarifesi özellikleri nedir?

İçindekiler:

  1. Vodafone saçma güzel 8+ tarifesi özellikleri nedir?
  2. Doldur 10 GB nasıl yapılır?
  3. Vodafone 27 TL 7 GB nasıl yapılır?
  4. Vodafone tarife nasıl yapılır?
  5. Vodafone faturasız paket nasıl alınır?
  6. Vodafone yenilenen 7 GB tarifesi nasıl yapılır?

Vodafone saçma güzel 8+ tarifesi özellikleri nedir?

Saçma Güzel 8 Paket İçeriği

  • 750 Dakika konuşma hakkı
  • Her yöne 250 SMS.
  • 4 GB İnternet hakkı
  • Whatsapp, Facebook Messenger, Vodafone Message+ ve Vodafone Call+ uygulamalarını da sınırsız bir şekilde kullanabilirsiniz. Bunları kullanırken internetinizden gitmeyecektir.

Doldur 10 GB nasıl yapılır?

Doldur ek internet paketlerinin tamamında olduğu gibi bu pakette otomatik olarak yenilenmez. Hattınıza tanımlamak isterseniz de DOLDUR 7GB yazıp 7000'e kısa mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

Vodafone 27 TL 7 GB nasıl yapılır?

Vodafone'a yeni abone olan ya da numarasını taşıyarak geçen herkes bu tarifelerden yararlanabilir. Tarifeye geçmek için YENILENEN7GB yazıp 7000'e sms göndermeniz yeterli. (Bu tarife 30 Ağustos'ta yeni abone almayacaktır.)

Vodafone tarife nasıl yapılır?

Yanımda İnternet: Tarife değişikliğinizi Yanımda İnternet "Geçebileceğim Tarifeler" sayfası üzerinden de hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 7000 Sesli Yanıt Self Servis'i arayarak ya da telefonunuzun mesaj bölümüne geçmek istediğiniz tarifenin kodunu yazarak 7048'e SMS gönderebilirsiniz.

Vodafone faturasız paket nasıl alınır?

Faturalı ve faturasız hatlar için konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Yanımda İnternet sayfası üzerinden, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak veya 7000'e SMS göndererek, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Mağazalarından satın alabilirsiniz.

Vodafone yenilenen 7 GB tarifesi nasıl yapılır?

YENILENEN7GB yazıp 7000'e SMS göndererek, tarifeye geçiş yapabilirsiniz. Tarifenizin tüm içeriğini 30 gün geçerli olacak şekilde 35TL karşılığı yenilemek için YENILE yazıp 7000'e SMS gönderin.