Ösym Sınav Başvurusu Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Ösym Sınav Başvurusu Nasıl Yapılır?
  2. YKS sınav başvurusu nasıl yapılır?
  3. TYT AYT sınav başvurusu nasıl yapılır?
  4. KPSS Ortaöğretim sınav ücreti nasıl yatırılır?
  5. KPSS tercih ödemesi internetten nasıl yapılır?

Ösym Sınav Başvurusu Nasıl Yapılır?

kimlik kartı ve e-Devlet şifresi olan adaylar, başvuru merkezlerine gitmeden ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne ÖSYM AİS mobil uygulaması veya 'http://ais.osym.gov.tr' üzerinden 'e-Devlet ile kayıt ol' seçeneğine tıklayarak kayıt olabilecek ve sınav başvurularını yapabilecek. e-Devlet kayıtları için adaylarımızın PTT ...

YKS sınav başvurusu nasıl yapılır?

Adaylar başvurularını, 04 Şubat 2021 tarihinden itibaren elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 10.

TYT AYT sınav başvurusu nasıl yapılır?

Sınava başvuru işlemi nereden yapılır? Başvuru, bireysel olarak internet aracılığıyla ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminden (https://ais.osym.gov.tr adresinden) veya ÖSYM Başvuru Merkezlerinin birinden yapılabilir.

KPSS Ortaöğretim sınav ücreti nasıl yatırılır?

Ortaöğretim sınavı başvuru ücreti 80 lira olarak belirlendi. KPSS ortaöğretim başvurularını tamamlamak için adayların baivuru ücretini anlaşmalı bankalar aracılığıyla ya da ÖSYM'nin kartlı ödeme sisteme olan “odeme.osym.gov.tr” adresinden ödememeleri gerekiyor.

KPSS tercih ödemesi internetten nasıl yapılır?

Sınava başvuracak adaylar sınav ücretlerini kredi kartları ile ÖSYM'nin internet sayfasında bulunan “ÖDEMELER” alanından banka şubelerine gitmeden ödeyebileceklerdir. Ödeme sistemi tüm güvenlik önlemleri alınarak uygulamaya konulmuştur. Adaylar bu sistem üzerinde güvenli bir şekilde sınav ücretlerini ödeyebilirler.