Pomem eğitiminde telefon yasak mı?

İçindekiler:

  1. Pomem eğitiminde telefon yasak mı?
  2. Pomem kadın erkek karışık mı?
  3. Polis Akademisi ne kadar sürer?
  4. 2020 pmyo mülakatları ne zaman?
  5. Polis mülakatları ne zaman yapılacak?

Pomem eğitiminde telefon yasak mı?

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı polis okullar olan POMEM, PMYO ve PAEM'de “Adayların ses, görüntü ve depolama özelliği olan her türlü cep telefonu (Akıllı telefonlar), dizüstü veya tablet bilgisayarı, fotoğraf makinesi, kamera vb. elektronik cihazları okula getirmeleri yasaktır.” Adayların saat ve alyans hariç her ...

Pomem kadın erkek karışık mı?

Arkadaşlar bayan öğrenciler sınıflara dağıtılmış durumda oluyorlar yani bir sınıfta 10 tane bayan ve 30 erkek olabiliyor. Eğitimleri ve dersleri de gene Bay - Bayam karışık şekilde alıyorlar. Yatakhaneler ise bayan ve erkek olarak ayrılmış durumdadır.

Polis Akademisi ne kadar sürer?

- Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ile 2 yıl eğitim, - Polis amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) ile 11 aylık eğitim, Bu kurumlardan herhangi birine eğitim durumunuza bağlı olarak giriş yapabilir; aldığınız eğitimin ardından polislik unvanını elde edebilirsiniz.

2020 pmyo mülakatları ne zaman?

2020 PMYO POLİS ALIMLARI NE ZAMAN YAPILACAK? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından açıklanan 2020 yılı sınav takvimine göre Yükseköğretim Kurumları Sınavı 1. Oturum (TYT) sınavı 20 Haziran 2019 tarihinde yapılacak. Sınava katılan adaylar sonuçlarını 23 Temmuz 2020 tarihinde öğrenebilecekler.

Polis mülakatları ne zaman yapılacak?

Dönem POMEM Giriş Sınavı Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik aşamasını başarıyla geçen adayların Mülakat Sınavı 30 Temmuz-09 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.