GIF dosyaları nasıl kaydedilir?

İçindekiler:

  1. GIF dosyaları nasıl kaydedilir?
  2. Gif nedir nasıl yapılır?
  3. Nasıl gif yapılır WhatsApp?
  4. PNG JPEG nasıl çevrilir?

GIF dosyaları nasıl kaydedilir?

Animasyonlu GIF'leri bilgisayarınıza kaydedin Çoğu tarayıcıda, animasyonlu bir GIF'i sağ tıklayıp, Resmi farklı kaydet'i seçebilirsiniz. Konumu seçin ve biçimi . gif olarak tutun. Bu, herhangi bir yerde kullanmanız için söz konusu GIF'in bir kopyasını bilgisayarınıza indirir.

Gif nedir nasıl yapılır?

Gifler özellikle kullanılacak birkaç farklı fotoğrafın bir araya getirilmesiyle ya da video içerisinden belirlenen kesitlerin alınması ile oluşturulmaktadır. Fotoğrafları kullanarak GIF hazırlamak isteyenler farklı fotoğrafları bir araya getirerek işlem yapabilirler./span>

Nasıl gif yapılır WhatsApp?

İpone ve android telefonlarınızdaki videoları gif yapmak için ekstra bir uygulamaya ihtiyacınız yok. Videonuzu gif'e çevirmek için sohbet ekranınızdan + sekmesine tıklayıp galerinizden gif olarak göndermek istediğiniz videoyu seçiyorsunuz. Seçtikten sonra ekranın üst kısmında sarı bir çubuk olacak./span>

PNG JPEG nasıl çevrilir?

PNG'i JPG'ye dönüştürme yöntemi

  1. png dosya(lar)ı yükleyin. Dosyaları bilgisayar, Google Drive, Dropbox, URL'den veya sayfa üzerinden sürükleyerek seçin.
  2. jpg yi seçin. jpg ya da sonuç olarak ihtiyacınız olan diğer formatlardan birini seçin (200'den fazla format desteklenir)
  3. jpg'nizi indirin.