D-smart 20 kanal hangisi?

İçindekiler:

  1. D-smart 20 kanal hangisi?
  2. D-Smart S Sport kaçıncı kanal?
  3. D-smart kime ait?
  4. D smart kime satıldı?
  5. D Smart sinyal ayarı nasıl yapılır?
  6. D smart teknik problem nasıl yapılır?
  7. D-smart nereye şikayet edebilirim?
  8. D-smart müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?
  9. D-smart mega pakette neler var?
  10. D-smart spor paketinde neler var?
  11. D-smart maçlarını internetten nasıl izlenir?
  12. D smart spor internetten nasıl izlenir?
  13. Smart spor nasıl izlenir?
  14. D smart nasıl izlenir?

D-smart 20 kanal hangisi?

KANAL NOKANAL ADI
17BBC HD
19FILMBOX HD
20Max Smart Premium HD
21TV2 HD

D-Smart S Sport kaçıncı kanal?

KabloTV kapsamında 240 ve 241. Kanallarda izlenebilen S Sport ve S Sport 2, D-Smart kapsamında 78, Turkcell TV+ kapsamında ise 77 numaralı kanallarda izleyicilerine sunuluyor.

D-smart kime ait?

D-Smart, 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 2018 itibarıyla Demirören Holding bünyesinde bulunan Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformu ve internet servis sağlayıcısıdır.

D smart kime satıldı?

Atılan imzalarla birlikte Doğan Medya Grubu şirketlerinden Posta, Fanatik, DHA, Doğan TV, Kanal D, CNN Türk, Hürriyet, YAYSAT ve D Smart artık Demirören Medya Grubu'na geçmiş oldu. Doğan Grubu bu satış kaşılığında Demirören Holding'den, yaklaşık 890 milyon dolar ödeme alacak.

D Smart sinyal ayarı nasıl yapılır?

D-Smart kumandanızın MENÜ tuşu üzerinden AYARLAR - SİSTEM AYARLARISİNYAL AYARLARI menüsüne geliniz. D-Smart TP1'e geldiğinizde, kumandanızın “OK” tuşuna basarak sinyali almaya başlayabilirsiniz. Eğer sorununuz hala devam ediyorsa, alt sıralardaki TP seçeneklerini sırasıyla deneyebilirsiniz.

D smart teknik problem nasıl yapılır?

Sorununuz devam ediyor ise çözüm için cep telefonunuzdan "SERVIS" yazıp boşluk bırakıp smart kart numaranızı ekleyerek 2850'ye sms göndermenizi rica ederiz. Adresinize en yakın Smart Teknik Servis bilgisi cep telefonunuza sms olarak iletilecektir.

D-smart nereye şikayet edebilirim?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yayınlanan “Tüketici Şikâyetlerinin İşletmeciler Tarafından Çözülmesine İlişkin Usul ve Esaslar”a göre; D-Smart hizmet, servis ve ürünleri ile ilgili şikayetler Online İşlem Merkezi üzerinden alınmaktadır.

D-smart müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

Her öneri, talep ve şikayetiniz için aşağıdaki formu doldurarak ya da Müşteri Hizmetlerimize 0850 266 0 266 No'lu Çağrı Merkezimizi arayarak ulaşabilirsiniz. E-posta aracılığıyla ilettiğiniz talepleriniz en kısa süre içerisinde yanıtlanacaktır.

D-smart mega pakette neler var?

Hoş Geldin Paketi

  • Seçkin Belgesel Kanalları
  • Uluslararası Haber Kanalları
  • Özel Çocuk Kanalları
  • Özel Yemek ve Müzik Kanalları

D-smart spor paketinde neler var?

D-Smart Aile Spor Paketi 'nde 76'sı HD olmak üzere 210'den fazla kanal izleyebilirsiniz. “Futboldan basketbola, voleyboldan motor sporlarına her türlü sporun takipçisiyim” diyenler, belgesel ve çocuk kanalları, birer sinema ve dizi kanalı ile Aile Spor Paketi size de iyi gelecek.

D-smart maçlarını internetten nasıl izlenir?

D-Smart GO'ya aşağıdaki ortamlardan ve cihazlardan erişebilirsiniz: www.dsmartgo.com.tr web sitesinden, IOS ve Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletinize kuracağınız D-Smart GO uygulaması ile, Samsung ve LG marka akıllı TV'lerinize kuracağınız akıllı TV uygulaması ile.

D smart spor internetten nasıl izlenir?

Spor Smart (Smart Spor) Hangi Kanalda? Spor Smart kanalı, ücretli platform D Smart üzerinden yayın yapmaktadır. Ayrıca, İnternet platformu D Smart Go servisinden de izlenebilir. HD yayın yapan Spor Smart, D Smart 77 platformunda 77 numaralı kanalda yer alıyor.

Smart spor nasıl izlenir?

D-Smart platformu bünyesinde yer alan ve spor içerikli bir kanal olan Smart Spor, HD görüntü kalitesinde yayın yapıyor....Türksat 4A uydusu üzerinden yayın yapan Smart Spor kanalının frenaks bilgileri şöyle:

  1. Frekans: 12245.
  2. Polarizasyon: H - Yatay.
  3. Kapsama: Doğu.
  4. SR: 27500.
  5. FEC: 5/6.
  6. Sistem: DVB-S2.
  7. Modülasyon: 8PSK.

D smart nasıl izlenir?

BU ÖZELLİĞİ NASIL KULLANABİLİRİM? Kumandanızdan menü tuşuna basınız. Menü üzerinden D-Smart GO seçeneğini seçip, çıkan kategori başlıklarından istediğiniz içeriği seçerek izleyebilirsiniz.