WhatsApp güvenlik kodu değişti bildirimi kimlere gider?

İçindekiler:

  1. WhatsApp güvenlik kodu değişti bildirimi kimlere gider?
  2. WhatsApp anahtar kodu nedir?
  3. WhatsApp sıfırlama nasıl yapılır?
  4. WhatsApp'a uzun süre girmeyince hesap silinir mi?
  5. WhatsApp ne zaman silinecek?

WhatsApp güvenlik kodu değişti bildirimi kimlere gider?

WhatsApp' ta ... kişinin güvenlik kodu değiştiğini belirten bir mesaj geldiyse bunun anlamı arkadaşınız WhatsApp' ı kaldırıp tekrar yükledi. Ya da başka bir telefonda kullanmaya başladı. ... Yakında ise silinen mesajları kurtarma özelliği gelecek./span>

WhatsApp anahtar kodu nedir?

İki adımlı doğrulamayı etkinleştirdiğinizde, WhatsApp'taki herhangi bir hesabınızı doğrulama işlemi sırasında sizin oluşturduğunuz güvenlik amaçlı oluşturulan altı haneli anahtar gerekecektir. Bu 6 haneli anahtarı daha önce listeyi kaydettiyseniz veya telefon numarasına gönderilmesini talep ederek kullanabilirsiniz.

WhatsApp sıfırlama nasıl yapılır?

Anahtarı sıfırlamak için:

  1. WhatsApp'ı açın > Anahtarınızı mı unuttunuz? > E-posta Gönder'e dokunun. Verdiğiniz e-posta adresine bir sıfırlama bağlantısı gönderilecek.
  2. E-postada gönderilen sıfırlama bağlantısını takip edin ve ONAYLA'ya dokunun.
  3. WhatsApp'ı açın > Anahtarınızı mı unuttunuz? > Sıfırla'ya dokunun.

WhatsApp'a uzun süre girmeyince hesap silinir mi?

Güvenliği sağlamak, veri saklama kapasitesini sınırlandırmak ve kullanıcılarımızın gizliliğini korumak amacıyla, 120 gün boyunca hiçbir etkinlik göstermeyen WhatsApp hesapları genellikle silinir.

WhatsApp ne zaman silinecek?

WhatsApp'ı kullanmaya devam etmek için kabul edilmesi zorunlu olan bildirime göre, kabul etmeyenlerin hesapları 8 Şubat 2021 tarihinde silinecekti. WhatsApp, söz konusu kararına ilişkin dünya çapında artan veri güvenliği endişelerini gidermek adına, hesapların silineceği tarihi 15 Mayıs 2021'e erteledi./span>