Oyun Bozan nasıl yazılır?

İçindekiler:

  1. Oyun Bozan nasıl yazılır?
  2. Orta halli nasıl yazılır TDK?
  3. Yol kat etmek nasıl yazılır TDK?
  4. Kördüğüm nasıl yazılır?
  5. Can alıcı ne demek?
  6. Toz pembe nasıl yazılır?
  7. Içli köfte nasıl yazılır TDK?
  8. Ne zaman bitişik mi yazılır?

Oyun Bozan nasıl yazılır?

Oyunbozan mı?” yoksa “Oyun bozan mı?” Nasıl Yazılır? işte sorunun cevabı aşağıdadır. Bu kelime genellikle Oyun bozan şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Oyunbozan şeklinde olmalıdır.

Orta halli nasıl yazılır TDK?

orta hâlli için benzer kelimeler orta hâlli, 10 karakter ile yazılır. Ayrıca, o harfi ile başlar, i harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise, 'o', 'r', 't', 'a', ' ', 'h', 'â', 'l', 'l', 'i', şeklindedir.

Yol kat etmek nasıl yazılır TDK?

güzergâh, 8 karakter ile yazılır. Ayrıca, g harfi ile başlar, h harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise, 'g', 'ü', 'z', 'e', 'r', 'g', 'â', 'h', şeklindedir.

Kördüğüm nasıl yazılır?

kördüğüm, 8 karakter ile yazılır. Ayrıca, k harfi ile başlar, m harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise, 'k', 'ö', 'r', 'd', 'ü', 'ğ', 'ü', 'm', şeklindedir. kördüğüm kelimesinin tersten yazılışı müğüdrök diziliminde gösterilir.

Can alıcı ne demek?

Satın almak isteyen kimse, müşteri. Kendisine bir şey gönderilen kimse.

Toz pembe nasıl yazılır?

Sevilen bir renk olan pembenin güzel bir tonudur. Özellikle genç bayanlar ve çocuklar arasında çok beğenilir. Bu sözcük sıklıkla yanlış yazılır. Toz pembe, tozpempe, toz pempe gibi hatalı kullanımlara maruz kalan kelimenin doğru yazımı tozpembe şeklinde olmalıdır.

Içli köfte nasıl yazılır TDK?

içli köfte, 10 karakter ile yazılır. Ayrıca, i harfi ile başlar, e harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise, 'i', 'ç', 'l', 'i', ' ', 'k', 'ö', 'f', 't', 'e', şeklindedir.

Ne zaman bitişik mi yazılır?

Bu kelime genellikle Nezaman şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Ne zaman şeklinde olmalıdır.