Tur şirketi nasıl kurulur?

İçindekiler:

  1. Tur şirketi nasıl kurulur?
  2. Seyahat Danışmanı nasıl olunur?
  3. Tursab ne demek?
  4. Uftaa ne demek?
  5. Türsab belgesi ne işe yarar?

Tur şirketi nasıl kurulur?

Genel anlamda Turizm ve Taşımacılık işyeri açılışı yapabilmek için öncelikle kuruluş aşamasında Vergi Dairesi, şahıs işletmeleri için seçmeli olarak ticaret ya da meslek odası, sermaye şirketleri için ticaret odası başvurusu yapılması gerekiyor. Eğer personel çalıştırılacaksa SGK başvuruları yapılacak.

Seyahat Danışmanı nasıl olunur?

Seyahat Danışmanı Nasıl Olunur? Seyahat Danışmanı Eğitimi

  1. Meslek liseleri veya üniversitelerin iki yıllık eğitim veren önlisans programlarından (Meslek Yüksek Okullarının, Turizm /Otelcilik /Seyahat Acenteciliği /Rehberlik Bölümü vb.) ...
  2. Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren lisans programlarından birinden mezun olmak,

Tursab ne demek?

Türkiye Seyahat Acenteları Birliği, kısa adıyla TÜRSAB, 28 Eylül 1972 tarihinde yürürlüğe giren 1618 sayılı kanun ile kurulmuş, seyahat acentelarının kuruluş işlemlerinden itibaren tüm işlemlerinde yetkili kurumdur.

Uftaa ne demek?

DÜNYA SEYAHAT ACENTALARI BİRLİKLERİ FEDERASYONU (UFTAA) GENEL KURULU İSTANBUL'DA YAPILDI. ... Global bir organizasyon olan ve dünyanın önde gelen seyahat ve turizm örgütleriyle uzun yıllardır süren ortaklıklar yürüten UFTAA, Birlik olarak bizim de çok önemsediğimiz ve değer verdiğimiz bir kurum.

Türsab belgesi ne işe yarar?

TÜRSAB'ın amacı, seyahat acentalığı mesleğinin ve faaliyet alanının temeli olan Türk Turizm sektörünün gelişimine katkıda bulunmaktır. ... TÜRSAB, hem yönetim hem de denetim görevi üstlenerek seyahat acentalarının belli bir hizmet kalitesinde hizmet vermesini sağlamaktadır.