Tırnakları beyazlatmak için ne yapmalı?

İçindekiler:

  1. Tırnakları beyazlatmak için ne yapmalı?
  2. Tırnak içi sararması nasıl geçer?
  3. Ayak tırnak sararmasına ne iyi gelir?
  4. Ayak baş parmak tırnağı neden sararır?
  5. Sigara tırnak sararmasına ne iyi gelir?

Tırnakları beyazlatmak için ne yapmalı?

Tırnak beyazlatma yöntemleri nelerdir?

  1. LİMON SUYU VE KARBONATLA TIRNAK BEYAZLATMA. - yarım limon suyu. - 1 çay kaşığı karbonat. ...
  2. SİRKE İLE TIRNAK BEYAZLATMA. - yarım bardak elma sirkesi. - yarım bardak ılık su.
  3. HAZIRLANIŞI: Sirke ve suyu bir kapta karıştırın ve tırnaklarınızı bu suya batırın. Yaklaşık 20 dakika karışımın içinde bekletin.

Tırnak içi sararması nasıl geçer?

Ancak tırnaklarınızın sarardığını fark ettiyseniz aşağıdaki birçok yöntem sizler için çözüm olacak. Bir kapta limon suyu ve karbonatı iyice karıştırın. Karışımı tırnaklarınıza sürerek 15-20 dakika boyunca bekletin. Daha sonra tırnaklarınızı ılık su ile yıkayarak nemlendirici krem ile nemlendirin.

Ayak tırnak sararmasına ne iyi gelir?

Bir kapta diş macunu ve limon suyunu güzelce karıştın. Ardından karışımı fırçası ya da kulak çubuğu yardımıyla ojesiz tırnaklarınıza sürün. Bu şekilde 15-20 dakika bekleyin. Daha sonra ılık su ile ellerinizi durulayın.

Ayak baş parmak tırnağı neden sararır?

Sarı ayak tırnakları, tırnak mantarının sık görülen bir belirtisidir. Ayak tırnakları mantar enfeksiyonu kapmaya daha yatkındır çünkü kapalı ayakkabılar içinde tutulduklarından, nemli ve karanlık ortam koşulları, mantarın çoğalması için çok idealdir. Ayak tırnakları bu durumda daha kalın ve kırılgan olabilirler.

Sigara tırnak sararmasına ne iyi gelir?

Bir çamaşır suyu solüsyonu kullan. Bu solüsyonu hazırlamak için cam bir kapta 1 ölçek çamaşır suyunu 4 ölçek suyla karıştır. Sonra bir tırnak fırçasını solüsyona batır ve parmaklarının sararan kısmına sür. Parmaklarında birkaç dakika beklettikten sonra durula.