Internette afk ne demek?

İçindekiler:

  1. Internette afk ne demek?
  2. AFK ne demek PUBG?
  3. Klavyeden uzakta ne demek?
  4. AKF ne demek?
  5. Free Fire AFK uyarısı nedir?

Internette afk ne demek?

AFK internette en çok oyun oynayan kişiler tarafından kullanılan online oyunlarla birlikte tanınan bir kelimedir. ... İngilizce bir kelime olan Away From Keyboard'un kısaltması olan AFK, özellikle bilgisayar da aktif olan gençlerin sıklıkla kullandığı kelimeler arasında yer alıyor.

AFK ne demek PUBG?

AFK demek oyunda hiçbir şey yapmadan hareketsiz kalmak demek değil aslında; bir bot, yardımcı program veya makro sayesinde karakterinizin otomatik olarak bir şeyler yapmasını sağlayabiliyor, böylece uzun süre hareketsiz kalınca sunucudan veya oyundan atılmak gibi önlemleri de aşabiliyorsunuz.

Klavyeden uzakta ne demek?

AFK veya açılımıyla Away From Keyboard, oyunların sohbet bölümünden diğer kullanıcılara klavyeden uzakta olduğunuzu bu nedenle herhangi bir cevap veremeyeceğinizi veya harekete geçemeyeceğinizi belirtmek için kullanılır. Tam olarak Türkçe manasıyla AFK, Klavyeden Uzakta şeklinde çevrilebilir.

AKF ne demek?

AKF: Eğmek, meylettirmek.

Free Fire AFK uyarısı nedir?

AFK genel olarak bir durum bildirimi olarak sık bir şekilde kullanılır. Away From Keyboard kelimelerinin kısaltılması ile elde edilir. Bilgisayar başında değil, olarak tercüme edilebilir. Uzun süreli bilgisayar başında bulunulmayan durumların karşıdaki oyuncuya bildirilmesi için kullanılmaktadır.