Fazıl Say ne ile ilgileniyor?

İçindekiler:

  1. Fazıl Say ne ile ilgileniyor?
  2. Fazıl Say kimdir kısa bilgi?
  3. Fazıl Say Kimdir Biyografi?
  4. Fazıl Say babası nereli?
  5. Fazıl Say babası kimdir?
  6. Kumru Say annesi kim?

Fazıl Say ne ile ilgileniyor?

Say, şiir ve edebiyata olan ilgisini sanatına da yansıttı. İlk Şarkılar (2013), Yeni Şarkılar (2015) ve Şu Dünyanın Sırrı albümleri bu ilginin bir ürünüydü. Albümlerde Serenad Bağcan solist olarak yer aldı ve ikili hem Türkiye'de hem de birçok ülkede konserler verdi.

Fazıl Say kimdir kısa bilgi?

1970 yılında Ankara'da dünyaya gelen Fazıl Say, 4 yaşında ailesi taradından piyanoya başlatılmış, Ankara Devlet Konservatuarı'nda "Üstün Yetenekli Çocuklar için Özel Statü"de öğrenim görerek 1987'de konservatuarın piyano ve kompozisyon bölümlerini bitirmiştir.

Fazıl Say Kimdir Biyografi?

14 Ocak 1970'te Ankara'da dünyaya geldi. Babası, yazar, edebiyatçı ve müzikolog Ahmet Say, annesi eczacı Gürgün Say'dır. Aynı ismi taşıdığı dedesi Fazıl Say Rosa Luxemburg'un Spartakusbund direniş ekibindeydi. 4 yaşında babası ve annesi boşandı.

Fazıl Say babası nereli?

Ünlü Türk piyanisti ve bestecisi Fazıl Say'ın babası. 1935 yılında İstanbul'da, Kadıköy'de doğdu. Matematik öğretmeni Fazıl Say ile felsefe öğretmeni Nüzhet Say'ın oğludur.

Fazıl Say babası kimdir?

Ahmet Say

Kumru Say annesi kim?

' Evini bile temizlerim Ünlü piyanist Fazıl Say ve kızı Kumru'nun annesi olan viyolonsel sanatçısı Gülyar Balcı da, boşandıktan sonra dost kalan çiftlerden.