PTT Kargo 5 kg ne kadar?

İçindekiler:

  1. PTT Kargo 5 kg ne kadar?
  2. Kargolar sıvı alıyor mu?
  3. Aras Kargo alınmayan kargolar ne olur?
  4. Verilen sipariş alınmazsa ne olur?
  5. Kapıda ödeme almayınca ne olur?
  6. Kapıda ödeme sistemi nedir?

PTT Kargo 5 kg ne kadar?

5 Kilograma kadar olan gönderinin ücreti ( 5 kg dahil olmak üzere) 23,60 TL'dir. 30 Kilogramdan 50 Kilograma kadar olan gönderide her 1 kg için olmak üzere ücreti 1,60 TL'dir. 50 Kilogram ve daha ağır gönderiler için her bir kilo başına a kadar olan gönderinin ücreti 1,30 TL'dir.

Kargolar sıvı alıyor mu?

Belirli Şartlarda Taşınacak Kargolar/Gönderiler Yanıcı, yakıcı, patlayıcı, zehirleyici ve fena kokulu olmayan sıvı maddeler, sağlam (plastik, çelik, alüminyum) bidon veya kaplarda taşınabilir.

Aras Kargo alınmayan kargolar ne olur?

bildiğim kadarıyla aras kargo şubelerine giden kargolar 3 iş günü içinde alıcının teslim almasını bekliyor. ... eğer eve gelen kargoyu almazsanız herhangi bir para cezası veya ödeme gibi bir durum söz konusu değildir. sadece kargonuz şubede 3 iş günü bekletildikten sonra gönderim yerine geri yollanır.

Verilen sipariş alınmazsa ne olur?

Size gönderilen kargoyu teslim almazsanız kargo alıcısına iade olur. Buradan size hiçbir borç çıkmaz, kargo ücreti böyle durumlarda göndericiden tahsil edilir ve gönderi göndericiye teslim edilir.

Kapıda ödeme almayınca ne olur?

teslim alınmayan ürünler iade edilemez. Teslim alınmayıp iade edilen paketler, firma tarafından kargo maliyeti eklenerek müşteriye tekrar gönderilmek üzere bekletilir. Aynı şekilde ürün teslim alınmazsa satış sözleşmesi, onay alınması için telefon görüşmesi kayıtları, ve alıcının beyan ettiği TC.

Kapıda ödeme sistemi nedir?

Kapıda ödeme sistemi, tüketicilerin internet üzerinden yaptıkları alışverişleri kargo teslimatı sırasında, kargo görevlisi aracılığılı ile yapmalarını sağlayan bir sistemdir. Kargo firmasının anlaşmasına göre, tüketiciler kargo teslimatı sırasında nakit ya da kredi kartı ile ödemelerini kargo görevlisine yapabilirler.