Iburamin cold kapsül nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Iburamin cold kapsül nasıl kullanılır?
  2. Iburamin Cold açıldıktan sonra kaç gün kullanılır?
  3. Aferin hapı günde kaç kez alınır?
  4. Aferin plus ne işe yarar?
  5. Aferin sinüs günde kaç tane alınır?
  6. Aferin FORT nasıl kullanılır?
  7. Duş almak gribe iyi gelir mi?

Iburamin cold kapsül nasıl kullanılır?

İBURAMİN COLD her 4 veya 6 saatte 1 veya 2 film kaplı tablet, 24 saatte maksimum 6 film kaplı tablet Page 6 Sayfa 6 / 10 kullanılır, en fazla 5 gün kullanılmalıdır. Siz ağrınızı, ateşinizi veya soğuk algınlığınızı tedavi edebilecek en küçük doz İBURAMİN COLD film kaplı tablet kullanın.

Iburamin Cold açıldıktan sonra kaç gün kullanılır?

Açıldıktan sonra buzdolabında en fazla 1 ay saklanabilir. Sadece topikal kullanılır enjekte edilmemeli veya içilmemelidir. 2-8°c'nın arasında buzdolabında saklanır,ışıktan korunmalıdır.

Aferin hapı günde kaç kez alınır?

12 yaş ve üzerindeki hastalarda 6 saat ara ile 1 tablet önerilir. Gereğinde 4 saat ara ile 1 tablet uygulanabilir. Günde 6 tabletten fazla kullanılmamalıdır.

Aferin plus ne işe yarar?

A-FERİN pediatrik, grip, soğuk algınlığı gibi durumlarda ortaya çıkan; ateş, burun tıkanıklığı, kırıklık hali ve minör adale ağrıları, genizde kaşıntı gibi semptomların tedavisinde kullanılır.

Aferin sinüs günde kaç tane alınır?

12 yaş ve üzerindeki çocuklar ve erişkinler: 6 saat arayla 1 tablet önerilir. 24 saatte 4 tablet aşılmamalıdır. Uygulama yolu ve metodu: A-FERİN SİNÜS sadece ağızdan kullanım içindir.

Aferin FORT nasıl kullanılır?

Aferin forte Kullanımı oldukça kolaydır. Grip ve soğuk algınlığının semptomlarının giderilmesinde yardımcı olan ilacın mutlaka doktorun önerdiği dozda kullanılması gerekir. İlaç ağız yolu ile alınır. Bir bardak su ile ilacı alabilirsiniz.

Duş almak gribe iyi gelir mi?

Banyo yapın: Banyo yapmak ağrıları azaltmaya yardımcı olur, vücut sıcaklığının düşmesini sağlar. Banyo suyu ne çok sıcak ne de çok soğuk olmalıdır, eğer su çok sıcak olursa vücut sıcaklığınız yükselebilir. En ideali suyun ılık olmasıdır.