Kim milyoner olmak ister son soruya gelen adam?

İçindekiler:

  1. Kim milyoner olmak ister son soruya gelen adam?
  2. Kim milyoner olmak ister en yüksek ödülü kim aldı?
  3. Kim milyoner olmak ister sunanlar?
  4. Kim milyoner olmak ister Arda kaç para aldı?
  5. Arda Ayten kaç lira kazandı?
  6. Arda Ayten parasını aldı mı?
  7. Kim Milyoner Arda kaç yaşında?

Kim milyoner olmak ister son soruya gelen adam?

'Kim milyoner olmak ister?' adlı yarışmada ilk kez 1 milyonluk soruya kadar gelen Arda Ayten, son soruya da doğru yanıt vererek 1 milyonluk büyük ödülün sahibi oldu.

Kim milyoner olmak ister en yüksek ödülü kim aldı?

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 Milyon TL'lik büyük ödülü kazanan Arda Ayten'den samimi açıklamalar - Medya Haberleri.

Kim milyoner olmak ister sunanlar?

Daha sonra atv′de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? adıyla başlamış ve sunuculuğunu tekrar Kenan Işık yapmaya başlamıştır. Sonra da sırasıyla Selçuk Yöntem, Murat Yıldırım ve en son Kenan İmirzalıoğlu sunuculuğa devam etmektedir.

Kim milyoner olmak ister Arda kaç para aldı?

Yeni sezonda Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programında, 1 milyon TL kazanarak yarışma tarihine adını yazdıran Arda Ayten, başarısıyla gündeme gel meye devam ediyor. 1 milyonluk soruyu görüp doğru yanıtlayan Arda Ayten, üniversite eğitimini sürdürdüğü Kahramanmaraş Sütçü İmam ...

Arda Ayten kaç lira kazandı?

Seyircisiz yayınlanan yarışmada 'Seyirci jokeri' yerine 'Uzman jokeri' sistemi devreye alındı ve uzman olarak daha önce 1 Milyon TL'lik ödülü kazanan Arda Ayten seçildi.

Arda Ayten parasını aldı mı?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ilk kez 1 milyon TL'lik ödülü kazanan Arda Ayten, kazandığı parayla ne yapacağını açıkladı. Ayten bol bol kitap almayı planlıyor... ... Yarışmadan önceki gelirlerimle belli başlı sayıda kitap okumuştum, şimdi 1 milyon lirayı düşününce 50 bine yakın kitap alabilirim.

Kim Milyoner Arda kaç yaşında?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında seyirciler tarihi bir ana tanıklık etti. 19 yaşındaki Arda Ayten adındaki genç üniversite öğrencisi 1 Milyon TL değerindeki soruyu bilerek büyük ödülün sahibi oldu.