Darülaceze hala var mı?

İçindekiler:

  1. Darülaceze hala var mı?
  2. Darülaceze ne amaçla kurulmuştur?
  3. Darülaceze Başkanlığı ne demek?
  4. Darülaceze Genel Müdürü Kimdir?
  5. Kayışdağı Darülaceze Müdürü kimdir?
  6. Kayışdağı Darülaceze ne zaman yapıldı?

Darülaceze hala var mı?

Halen 600'e yakın insanımızı kuruluş felsefesinden ödün vermeden barındıran Darülaceze din, dil, ırk, cinsiyet ve mezhep farkı gözetmeksizin cami, kilise ve havrasıyla dünyada eşi benzeri olmayan bir hayır kurumudur.

Darülaceze ne amaçla kurulmuştur?

Darülaceze Vakfı, 1991 yılında kurulmuş olup, öncelikli amacı, kimsesiz, bakıma muhtaç, yaşlı ve sakat insanları, sokağa terk edilmiş (0-6) yaş grubu çocukların barındığı ve o tarihte desteklenmeye ve yenilenmeye büyük gereksinim gösteren tarihi Darülaceze Başkanlığı'na destek olmaktır.

Darülaceze Başkanlığı ne demek?

1895 yılında Sultan II. Abdülhamid Han tarafından kurulan, kurulduğu günden bu yana 29.

Darülaceze Genel Müdürü Kimdir?

1970 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde doğan Oktay Özten, ön lisans eğitimini 2009 yılında Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde, lisans eğitimini 2012 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünde bitirdi.

Kayışdağı Darülaceze Müdürü kimdir?

Başkanımız Hamza Cebeci , Başkan Yardımcılarımız Ümit Ünal ve İlhan Uğur'u, Kayışdağı İstanbul Darülaceze Müdürü Reşit Taşkın ağırladı.

Kayışdağı Darülaceze ne zaman yapıldı?

Kayışdağı Darülaceze Müdürlüğü Huzurevi 1998 yılında faaliyete başlamıştır. Huzurevi toplamda 1000(bin) kişilik bir kapasiteye sahiptir. Türkiye'nin en büyük yaşlı bakım ve huzurevi alanına sahiptir. Tesiste kalan misafirler kendi özel durumlarına göre sınıflanarak uygun olan yaşam sitesine yerleştirilmektedir.