Okul servisi plakası kaç para?

İçindekiler:

  1. Okul servisi plakası kaç para?
  2. K Belgesi için nereye başvurulur?
  3. Şirkete K Belgesi nasıl alınır?
  4. K Belgesi masrafı ne kadar?
  5. K belgesi cezası ne kadar 2020?
  6. Doblo K2 Belgesi gerekir mi?
  7. K Belgesi hususi araçlar için geçerli mi?
  8. Transporter kantara girer mi?

Okul servisi plakası kaç para?

Servis Plakası Fiyatları
Modelİlan BaşlığıFiyat
Ticari Araç Hat & Plaka Servis PlakasıSahibinden Ticari Araç Hat & Plaka Servis Plakası715.

K Belgesi için nereye başvurulur?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının bilgilendirmesine göre kamyonet, kamyon, çekici, römork, yarı römork, tanker ve yük taşıyan benzeri araçlara zorunlu olan K türü yetki belgesi, artık 1 ocak 2019 tibarıyla e-Devlet üzerinden alınabilecek.

Şirkete K Belgesi nasıl alınır?

"K" Yetki Belgeleri İçin Müracaatta İstenen Belgeler

  1. Yetki Belgesi Başvuru Formu (firma yetkilisi tarafından imzalanıp, kaşe vurulacaktır) (Örneği www.kugm.gov.tr adresinden temin edilebilir)
  2. Taşıt Kartı İşlem Başvuru Formu (firma yetkilisi tarafından imzalanıp, kaşe vurulacaktır) (Örneği www.kugm.gov.tr adresinden temin edilebilir)

K Belgesi masrafı ne kadar?

Hemen K belgesi almak için; 33 [email protected]
YETKİ BELGESİ TÜRÜYETKİ BELGESİ HARCITAŞIT KARTI HARCI
K1* (YILDIZLI)2.

K belgesi cezası ne kadar 2020?

Özellikle ticari ve hafif ticariyi ilgilendiren yönetmelikte, bu tarz araç kullanımında gerekli olan Yetki Belgelerinin alınmaması durumunda, K Yetki Belgesiz ticari araç kullanımda 2372 TL idari para cezası, SRC Belgesiz ticari araç kullanımda sürücüye 468 TL, ruhsat sahibine 1181 TL idari para cezası, ayrıca aracın ...

Doblo K2 Belgesi gerekir mi?

ŞİRKET ADINA ALDIĞIM DOBLO TİPİ ARACIMLA, SADECE KENDİ MALIMI TAŞIYACAĞIM YETKİ BELGESİ ALMAK İSTİYORUM ÜCRETİ NE KADARDIR? ... Araç için k2 yetki belgesi, Aracı kullanacak sürücüler için de SRC ve PSİKOTEKNİK Belgesi alınması gerekiyor. Araç hafif ticari araç olduğu için bu tip araçlara %75 indirim uygulanmaktadır.

K Belgesi hususi araçlar için geçerli mi?

Hususi kamyonetinizle, vergi mükelleflerine ait ticari emtiaları taşımayınız. ... Diğer konu K2 yetki belgesi araca alınmaz, vergi mükellefinin adına alınır, araçlar için taşıt kartı düzenlenir, yetki belgesinin eki olan taşıt belgesine kaydedilir.

Transporter kantara girer mi?

Panelvanlar da kamyon kamyonet gibi kantara girmek zorundadır, boş bile olsa denetim istasyonuna girer ama kantara girmeden yan taraftan geçerler. Girmeden geçerseniz ve ilgili memur kameradan tespit edip ceza keserse cezası çok ağırdır.