Açılmayan Excel dosyası nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Açılmayan Excel dosyası nasıl açılır?
  2. Log dosyası ne ise yarar?
  3. Win Log Files nedir?
  4. Bilgisayar loglarına nasıl bakılır?
  5. App Temp Files nedir?
  6. Windows Temp nedir?
  7. Windows 10 disk temizleme ne işe yarar?
  8. Disk Temizleme Programı ne işe yarar?

Açılmayan Excel dosyası nasıl açılır?

Dosya sekmesinde Aç'ı tıklatın. Elektronik Excel 2013 veya Excel 2016, elektronik tablonun bulunduğu konuma tıklayın ve sonra da Gözat'a tıklayın. Aç iletişim kutusunda, açmak istediğiniz bozuk çalışma kitabını seçin. Aç düğmesinin yanındaki oka, sonra da Aç ve Onar'a tıklayın.

Log dosyası ne ise yarar?

Log, meydana gelen olayların ve hareketlerin kayıt altına alındığı dosyalardır. Yazılımlar, işletim sistemleri ve web sunucuları olmak üzere birçok alanda loglar aktif olarak kullanılmaktadır.

Win Log Files nedir?

Bazen "Win günlük dosyaları" olarak adlandırılan ve ".log" dosya uzantısıyla kaydedilen Windows günlük dosyaları, kayda değer sistem işlemlerini ve Windows veya bir program tarafından karşılaşılan önemli hataları kaydetmek için Windows ve diğer uygulamalar tarafından üretilen sistem bilgi dosyalarıdır.

Bilgisayar loglarına nasıl bakılır?

1- Windows arama kısmına Event Viewer ya da Windows çalıştır(Win+R) üzerinden eventvwr.msc yazarak giriş yapınız. 2- Açılan sol menüde Windows Logs altında System'i seçiniz. 3-Sağ menüde yer alan Filter Current Log'a giriniz.

App Temp Files nedir?

Temp klasörü geçici dosyaların kaydedildiği ve gereksiz dosyaların depolandığı klasördür.

Windows Temp nedir?

Temp Klasörü Nedir, Temp klasörü uygulamalarınızın kullandığı geçici dosyaların depolandığı windows klasörüdür. Bu klasör uygulamalarınız hızlı açılması için gereken dosyaları siz uygulamayı kapatana kadar saklar ve daha sonra siler.

Windows 10 disk temizleme ne işe yarar?

Windows 10 da Disk Temizleme aracı, sabit disklerinizde daha fazla yer açmanıza imkan sağlar. Bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları bulur ve kaldırır. ... Daha sonra Temizle tıklayarak Disk Temizleme aracını başlatabilirsiniz. 2- Biraz beklemeniz gerekiyor.

Disk Temizleme Programı ne işe yarar?

Disk Temizleme, bilgisayarınızın üzerinde yer alan kullanmadığınız verilerin veya program artıklarının temizlenerek bilgisayarınızın sabit diski içerisinde daha fazla alan oluşturmanızdır.