Gözde Mutluer annesi kimdir?

İçindekiler:

  1. Gözde Mutluer annesi kimdir?
  2. Yaprak Ayvaz kaç yaşında?
  3. Sina Özer sevgilisi kim?
  4. Sina Özer boyu kac?
  5. Cihan Simsek boyu kac?
  6. Turan Cihan Şimşek nereli?
  7. Cihan Şimşek aslen nereli?
  8. Cihan Şimşek kaç yaşında?
  9. Cihan Şimşek sevgilisi kim?
  10. Bezbebek Selim Kim?
  11. Bez Bebek teki Makbuş neden konuşmuyor?
  12. Kaç yaşında Evrim Akın?
  13. Evrim Keklik evli mi bekar mi?
  14. Survivor Yasin kaç yaşında?
  15. Evrim Keklik ne is yapiyor?

Gözde Mutluer annesi kimdir?

1991 senesinde Latif isimli elektronik teknikeri babanın ve Emel isimli bir annenin çocuğu olarak Kocaeli'de dünyaya gelen Gözde Mutluer, lise mezuniyetine kadar Kocaeli'de ikamet etti. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünü kazanması sonrası İstanbul'a yerleşti.

Yaprak Ayvaz kaç yaşında?

1991 yılında doğan Gözde Mutluer Marmara Üniversitesi'ne Sinema TV bölümünde okudu. 2008 yılından bu yana Biskrem, Ülker Çikolata, Avea, Algida, Rocca, Turkcell gibi pek çok önemli markanın reklamlarında oynadı.

Sina Özer sevgilisi kim?

Sina Özer'in sevgilisinin adı İdil Gülerçe'dir.

Sina Özer boyu kac?

İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayınlanan Gurbette Aşk dizisi ile yaşamış daha sonra ise 4N1K sinema filminde rol almıştır. Şimdilerde FOX TV internet uygulaması FOX Play'de yayınlanan 4N1K dizisinde Gökhan karakterine hayat veren Sina Özer, 1.

Cihan Simsek boyu kac?

1,7 m

Turan Cihan Şimşek nereli?

Turan Cihan Şimşek
Cihan Şimşek
DoğumTuran Cihan Şimşek 6 Ağustos 1992 Almanya
MilliyetTürkiye
MeslekOyuncu
Etkin yıllar2009-günümüz

Cihan Şimşek aslen nereli?

Cihan Şimşek, 6 Ağustos 1992 yılında Almanya'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini oyunculuk üzerine tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise 2008 yılında yayınlanan Bez Bebek dizisi ile yaşamış; Hanım Köylü, Medcezir, Ben Böyle Sev, Bir Yastıkta ve Zil Çalınca gibi yapımlarda yer almıştır.

Cihan Şimşek kaç yaşında?

28 yaşında (6 Ağustos 1992)

Cihan Şimşek sevgilisi kim?

Cihan Şimşek, sevgilisi yoktur.

Bezbebek Selim Kim?

10- Selim karakterine Cihan Şimşek, 11- Petek karakterine Begüm Öner, 12- Belgin Öğretmen karakterine Deniz Özerman, 13- Pompi karakterine Elif Ceren Balıkçı hayat vermişti.

Bez Bebek teki Makbuş neden konuşmuyor?

Bez Bebek adlı dizide bakıcı Makbuş'u canlandıran Sevin Aktansel, son 1 yılda yakalandığı ALS hastalığı nedeniyle artık konuşamıyor.

Kaç yaşında Evrim Akın?

41 yaşında (12 Haziran 1979)

Evrim Keklik evli mi bekar mi?

Survivor 2020 yarışmacısı Evrim Keklik evli değil. Bekar olan Evrim Keklik, Survivor'ın bu yıl hakkında en çok araştırma yapılan isimlerinin başında geliyor.

Survivor Yasin kaç yaşında?

Survivor Yasin Obuz, 21 Kasım 1988'de Diyarbakır'da doğdu. 3 kardeş olan Yasin Obuz çocukluğundan beri spor yapıyor. İlk spor lisansı 1998'de çıktı.

Evrim Keklik ne is yapiyor?

Bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğü yapmış olan Evrim Keklik şimdilerde bir magazin programında yorumculuk yapıyor. Survivor yarışmasına katılmadan önce ekranların en eski yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmaya katılmıştır.