Tiyokas jel krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Tiyokas jel krem ne işe yarar?
  2. Elektra Plus 1.25+ 0.25 jel nedir?
  3. Sarcophen 125 0.25 jel ne işe yarar?
  4. Elektra ne işe yarar?
  5. Elektra plus ne?
  6. Sulidin jel krem ne işe yarar?
  7. Dolgit nedir ne işe yarar?
  8. Dolgit krem ibuprofen ne işe yarar?
  9. Kas ağrılarına hangi krem iyi gelir?
  10. Fucicort krem ne işe yarar?
  11. Fucidin pomad krem ne işe yarar?
  12. Fito merhemi ne işe yarar?

Tiyokas jel krem ne işe yarar?

Etken maddesi Deksketoprofen trometamol, Tiyokolşikosid olan Tiyokas jel krem; ağrı kesici, iltihap giderici ve kas gevşetici bir ilaçtır. 30 gramlık ve 50 gramlık formlar şeklinde sadece eczanelerde satılan bu jel, kas gevşetici olarak bilinmektedir.

Elektra Plus 1.25+ 0.25 jel nedir?

ELEKTRA® PLUS, sarı renkli, berrak jeldir, aktif madde olarak % 1.

Sarcophen 125 0.25 jel ne işe yarar?

SARCOPHEN JEL (%1.

Elektra ne işe yarar?

ELEKTRA® FORT, steroid olmayan antiinflamatuvar ilaçlar (NSAİİ) olarak adlandırılan ilaç grubundan bir ağrı kesicidir. Erişkinlerde kas-iskelet sistemi ağrıları, ağrılı adet dönemleri (dismenore), diş ağrılarının semptomatik tedavisinde kullanılır.

Elektra plus ne?

Aşağıdaki hastalıkların lokal tedavisinde analjezik ve antiinflamatuvar olarak etkilidir;Osteoartrit, romatoid artrit, periartrit, tendinit, tenosinovit ve bursit gibi romatizmal hastalıklar,Ezilme, burkulma gibi yumuşak doku travmaları,Ağrı, inflamasyon ve kas gerginliği ile kendini gösteren kas-iskelet sistem ...

Sulidin jel krem ne işe yarar?

Şti. adına ruhsatlı, "osteoartrit, romatoid artrit, tendonit, tendosinovit, bursit gibi yumuşak doku romatizmal hastalıkların tedavisinde, burkulma, ezilme ile sonuçlanan posttravmatik durumlarda ve ağrı, inflamasyon, kas gerginliği ile karakterize kas ve iskelet sistemi hastalıklarının lokal tedavisinde analjezik ve ...

Dolgit nedir ne işe yarar?

Son günlerde popüler olan ve arama motorlarında üst sıralara yerleşen Dolgit krem genellikle uzman doktorların kas ve eklem ağrıları için yazdığı medikal bir ilaçtır.

Dolgit krem ibuprofen ne işe yarar?

Dolgit krem, 50 gr alüminyum tüp içerisinde bir kremdir. Ağrı kesici ve iltihap giderici özelliğine sahiptir. Bu kremin esas maddesi ibuprofen'dir. Ağrıyan bölge, eklem, sırt ya da ezilme olan bölge için kullanılmaktadır.

Kas ağrılarına hangi krem iyi gelir?

Cilde haricen uygulanarak kullanılan, iltihap giderici, kas gevşetici ve ağrı kesici nitelikte bir krem olan Bengay krem, uygulama bölgesindeki kas ve sinirleri gevşetir, cilde serinlik hissi vererek ağrıların geçmesine yardımcı olur.

Fucicort krem ne işe yarar?

Antibiyotik olduğu için kullanımı yalnızca 20 gün olması önerilen bu krem, bakteri veya mantarların etkisiyle tırnak kıvrımında ortaya çıkan dolama, yara ve yanıklar, iltihaplı egzamalar, enfeksiyon kapmış iltihaplı sivilceler, kıl kökünün iltihabı, genellikle gençlerde görülen kıl kökünde oluşan kıl dönmesi gibi çıkan ...

Fucidin pomad krem ne işe yarar?

Genellikle sivilce oluşumunu engellemek için kullanılan Fucidin, antibakteriyel özelliği sayesinde hem sivilceleri yok eder hemde ilerleyen süreçte tekrardan sivilce oluşumunu engeller. Kullanırken gözle temasına dikkat etmeli, açık yara olan yerlere sürmemelisiniz.

Fito merhemi ne işe yarar?

Cilt üzerinde meydana gelen çizik, yara, yanık gibi hafif yaralanma kaynaklı durumların tedavisinde kullanılan Fito krem, reçetesiz bir şekilde eczanelerden temin edilebilen ve yaygın olarak kullanılan bir kremdir.