Türk Hava Yolları özel mi devlet mi?

İçindekiler:

  1. Türk Hava Yolları özel mi devlet mi?
  2. Ulaşım hangi bakanlığa bağlıdır?
  3. THY statü mili nasıl kazanılır?
  4. 1 bonus mil kaç statü mili?
  5. Statü Mil ne demek?
  6. Garanti milleri nerede kullanabilirim?

Türk Hava Yolları özel mi devlet mi?

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığının "Kamu İşletmeleri Raporlarında "THY AO yıllardır Başbakanlığa bağlı bir kamu işletmesi olarak gösterilmektedir. ( TRT gibi, ANADOLU AJANSI gibi, TOKİ gibi , DHMI gibi, ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ gibi.)

Ulaşım hangi bakanlığa bağlıdır?

Anayasada yapılan değişikliklere uyum sağlanması amacıyla bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılması hakkındaki 703 sayılı KHK ile bakanlığın adı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak değiştirildi.

THY statü mili nasıl kazanılır?

Üyelik statünüzü yükseltmek ya da korumak için Miles&Smiles kredi kartınızla kazandığınız Milleri Statü Miline dönüştürebilirsiniz. Kredi kartınızla kazandığınız her 5 Mil karşılığında 1 Statü Mili elde edebilirsiniz.

1 bonus mil kaç statü mili?

Miles&Smiles kredi kartınızla kazandığınız milleri herhangi bir ücret ödemeden 5'te 1 oranında Statü Miline çevirebilirsiniz. Bir yılda 40.

Statü Mil ne demek?

Mil: Program ortakları ile gerçekleştirilen işlemlerden kazanılan Millerdir. Statü Mili: Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve Star Alliance üyesi diğer program ortağı havayolu firmalarıyla gerçekleştirilen uçuşlardan kazanılan Millerdir.

Garanti milleri nerede kullanabilirim?

Garanti Bankası ve Türk Hava Yolları, Miles&Smiles kredi kartlarına millerle alışveriş özelliğini ekledi. Bu sayede Miles&Smiles kredi kartı sahipleri, Miles&Smiles Özel Yolcu Programı üye hesabında biriken milleriyle ödül bilet almaya devam ederken, alışveriş de yapabilecek.