Nurettin Yıldız kadın pantolon giyebilir mi?

İçindekiler:

  1. Nurettin Yıldız kadın pantolon giyebilir mi?
  2. Kadın tesettürlü olarak pantolon giyebilir mi?
  3. Tunik altına pantolon giymek günah mı?
  4. Kot pantolon giymek caiz mi?
  5. Tesettür ne renk olmalı?
  6. Kadınların ayaklarının görünmesi günah mı?
  7. Rüyada kot pantolon giymek ne anlama gelir?
  8. Erkeklerin başı açık gezmesi günah mi?
  9. Kadınların ayağı avret midir?
  10. Rüyada kendi pantolonunu görmek ne anlama gelir?

Nurettin Yıldız kadın pantolon giyebilir mi?

"KOT BİZE EN UZAK OLANI" Pantolon bile giyilmemesi gerektiğini belirten Nureddin Yıldız şöyle devam etti: Esasen pantolon bize ait bir kıyafet değildir. Bu nedenle de, pantolon giymemeyi tercih etmemiz gerekir ama bunu kaldırabilecek bir durumumuz da yoktur maalesef.

Kadın tesettürlü olarak pantolon giyebilir mi?

Kadınlar pantolon giyemez diye bir hüküm yoktur. Kadınlar, arka kabalarını teşhir edecek derecede dar pantolon giymemeli, beden hatlarını belli edecek şekilde görüntü vermemeli. Böylece pantolon erkek giyimi olmaktan çıkar, kadın giyimi haline gelir.

Tunik altına pantolon giymek günah mı?

Giyilen tunik dizlere kadar geliyorsa altına giydiğimiz pantolonun dar olması (yani dizden aşağıda gözüken pantolon kısmı) tesettür açısından günah mıdır ? Dizden yukarıda kalan pantolon kısmı dar olsa da tunik o bölgeyi örttüğü için vücut hatları görülemez ve bu sebeple sakıncası yoktur.

Kot pantolon giymek caiz mi?

NİHAT HATİPOĞLU'NDAN ERKEKLERE DAR PANTOLON VE BABET CEVABI Ramazan ayında, vatandaşların sorularını yanıtlayan Nihat Hatipoğlu, bu soruya da yanıt verdi ve "Erkeklerin dar pantolon ve babet giymesi caiz değil." dedi.

Tesettür ne renk olmalı?

İş ortamında bulunacaksanız siyah, beyaz, krem, lacivert, bordo ve kahverengi gibi renkler doğru seçim olacakken nişan, düğün gibi bir organizasyona katılacaksanız kırmızı, saks mavisi, zümrüt yeşili, gold, mor gibi renkler tesettür giyimde doğru renk seçimi olacaktır.

Kadınların ayaklarının görünmesi günah mı?

Esah kavle göre avrettir. Zira ayağın üstü gösterilmesi yasak olan ziynet yeridir. “Kadınlar, gizledikleri ziynetleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar!” ayet-i kerimesi bunu göstermektedir. ... Kâfi'de “Kadın âşikâre telbiye yapamaz.

Rüyada kot pantolon giymek ne anlama gelir?

Rüyada kot pantolon giydiğini görmek; güzel gelişmeler yaşayıp yeniliklere ve değişikliklere delalet eder. ... Rüya sahibinin maddi kazancıyla kendisini geliştirme konusunda adımlar atmaya, eğlenceli ve keyifli zaman geçirmesine, yaşamında kimi farklılıklar yapıp yeni şeylerin denenmesine delalet eder.

Erkeklerin başı açık gezmesi günah mi?

Erkeklerin başının açık gezmesini eleştiren Cübbeli Ahmet konuşmasında, "Erkeklerin başının açık gezmesi öyle günahtır ki evladım. Öyle fena bir iştir ki evladım" dedi. Sonra da ekleyerek, "Kitaplara baksanız yerini bulamazsınız" ifadesini kullandı. Cübbeli Ahmet daha sonra da bu sözlerini açıkladı.

Kadınların ayağı avret midir?

Namaz kılarken ayaklarını örtmesi gerekir mi? Cevap: İbni Âbidin şöyle diyor: Kadının çıplak ayaklarının namazda veya namahreme göstermek hususunda avret olup olmadığı ihtilaflıdır. ... Esah kavle göre avrettir. Zira ayağın üstü gösterilmesi yasak olan ziynet yeridir.

Rüyada kendi pantolonunu görmek ne anlama gelir?

Rüyada pantolon görmek, iyilik ve hayırlı iş ile yorumlanır. Kendi pantolonunu görmek, yeni bir elbise giymeye, pantolonunu giydiğini görmek, kendi fikir ve kanaatleriyle yeni bir işe atılmaya işarettir.