Sodexo nerede gecerli?

İçindekiler:

  1. Sodexo nerede gecerli?
  2. Sodexo nasıl kayıt olunur?
  3. Sodexo kartı kimlere verilir?
  4. Sodexo Mobil Kart nasıl kullanılır?
  5. Sodexo kartta şifre var mı?
  6. Sodexo sanal kart nasıl kullanılır?
  7. Sodexo Opet'te geçiyor mu?
  8. Sodexo kartta ne kadar var?
  9. Sodexo Kart nasıl kullanılır?
  10. Sodexo kartın şifresi var mı?
  11. Setcard nedir nasıl kullanılır?
  12. Sodexo yemek çeki nasıl kullanılır?
  13. Sodexo Gift Pass Gıda Nedir?

Sodexo nerede gecerli?

Sodexo kartı; restoran, kafe, pastane gibi yerlere ek olarak yukarıda belirtmiş olduğumuz sodexo geçen marketlerde ve süpermarketlerde de kullanılmaktadır. Restoran veya kafelerde yemek yemek için Sodexo kullanılabilir. Buna ek olarak, market alışverişlerinde Sodexo'dan faydalanmak mümkündür.

Sodexo nasıl kayıt olunur?

Sözleşme Aşaması
  1. Vergi levhası fotokopisi.
  2. Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  3. İşyeri sahibinin imza beyannamesi.
  4. Banka hesap cüzdanı fotokopisi (Sodexo'nun anlaşmalı olduğu Akbank, Yapı Kredi, HSBC, Denizbank,Teb herhangi birinden hesap bilgisi olmalıdır. Bu bankalar harici banka hesabı kabul edilmemektedir.)

Sodexo kartı kimlere verilir?

sodexo
  • şirketlerin kanunlar çerçevesinde çalışanlara vermekte oldukları yemek ücreti adı altındaki paraların ayrıca vergiden düşülebilmesi için kurulmuş, yemek çeki, yemek fişi gibi isimlerle anılan kağıtları üreten dünya çapındaki şirketlerden biri. ...
  • porsiyonlari yetersiz ve yemekleri lezzetsiz olan firma.
Daha fazla öğe...

Sodexo Mobil Kart nasıl kullanılır?

Sodexo'da mobil ödeme yapmak oldukça basit;
  1. Sodexo Mobil Uygulaması'na girilip, Mobil Ödeme butonuna basılır,
  2. Ödeme için kullanılmak istenen bakiye seçilir ve Mobil Ödeme Kodu Al butonuna basılır,
  3. 6 Haneli Mobil Ödeme Kodu POS/ÖKC cihazına girmesi için kasa görevlisine iletilir.

Sodexo kartta şifre var mı?

444 72 77 numaralı çağrı merkezimizi arayarak önce 3'ü (kullanıcı menüsü) sonra 4'ü (şifre işlemleri) tuşlayarak şifre işlemlerini gerçekleştirebilir ya da firmanın Sodexo yetkilisi ile iletişime geçerek yeni şifre talep edebilirsiniz.

Sodexo sanal kart nasıl kullanılır?

Kullanıcı Sodexo Mobil uygulamasında profil oluşturarak karttan harcama yapmaya anında başlama imkanı buluyor. Restaurant Pass Mobil Kart kullanıcıları, Sodexo Mobil Uygulaması'na giriş yaptıktan sonra Mobil Ödeme butonundan mobil ödeme kodu alıp ödemelerini tamamlayabilirler.

Sodexo Opet'te geçiyor mu?

Fuel Pass Opet ile tüm Türkiye'de yer alan 1.100'den fazla Otobil sisteminin geçerli olduğu Opet istasyonlarından faydalanabilirsiniz. Sodexo Mobil Uygulamamızdan Opet istasyonlarını görüntüleyebilirsiniz.

Sodexo kartta ne kadar var?

Kart bakiyemi nasıl öğrenebilirim? Kart bakiyeni Tüketici Online platformumuz veya Sodexo mobil uygulamamız üzerinden görüntüleyebilir ya da dilersen 444 72 77 numaralı çağrı merkezimizden önce 3 sonra 2' yi tuşlayarak öğrenebilirsin.

Sodexo Kart nasıl kullanılır?

Mobil Kart Nasıl Kullanılıyor? Çalışanlarına geleneksel fiziksel kart yerine mobil yemek kartı vermek isteyen firmalar, Sodexo Online İşlem Merkezi üzerinden yeni kart siparişlerini oluşturup yüklemelerini yapabilirler. Mobil Kart siparişi oluşan tüketicilere, Sodexo tarafından bilgilendirme mesajı gönderilir.

Sodexo kartın şifresi var mı?

444 72 77 numaralı çağrı merkezimizi arayarak önce 3'ü (kullanıcı menüsü) sonra 4'ü (şifre işlemleri) tuşlayarak şifre işlemlerini gerçekleştirebilir ya da firmanın Sodexo yetkilisi ile iletişime geçerek yeni şifre talep edebilirsiniz.

Setcard nedir nasıl kullanılır?

Setcard online sistemle yemek kartı sektöründe yer almaktadır. Setcard'a kredi kartı, banka kartı gibi kartlarla bakiye yüklemesi yapabilirsiniz. Setcard, aynı zamanda üyesi olan tüm firmalarda aynı kredi kartı veya banka kartı gibi POS cihazları aracılığıyla kolaylıkla kullanılmaktadır.

Sodexo yemek çeki nasıl kullanılır?

Mobil Çek numarası oluştuğunda kullanıcı Sodexo Uygulamasından Mobil Çek sayfasına giriş yaparak kendisine verilen 16 haneli Mobil Çek kodunu girip hızlı ve güvenli bir şekilde bakiyesini harcama imkanı bulur.

Sodexo Gift Pass Gıda Nedir?

Gif Pass Gıda, çek gibi fiziki olarak basılmayan, çalışanlarınızın Sodexo üye is yerlerinde temassız harcama yapabileceği ve Sodexo'nun sunduğu tüm hizmet ve ayrıcalıklardan faydalanacağı dijital ödeme çözümüdür.