Lise tercih sonuçları nerede açıklanacak?

İçindekiler:

  1. Lise tercih sonuçları nerede açıklanacak?
  2. YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?
  3. YKS tercih süresi kaç gün?
  4. Üniversite seçimleri ne zaman yapılacak?
  5. Ösym Tercih süresi kaç gün?
  6. Üniversite tercih süresi ne kadar?

Lise tercih sonuçları nerede açıklanacak?

Sonuçların ilanı ise 24 Ağustos 2020 tarihinde olacak. Nakil tercih sonuçları meb.gov.tr internet adresinde duyurulacak.

YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?

YKS sınavları belirtilen tarihler içerisinde gerçekleştirilirse, sınav sonuçları da 4 Ağustos 2021 tarihinde sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden erişime açılacak.

YKS tercih süresi kaç gün?

Tercih süresi, 6-14 Ağustos 2020 tarihleri arasındadır. Tercih bildirim işleminizi tamamladıktan sonra “Tercih Süresi” içerisinde https://ais.osym.gov.tr internet adresinden tercihlerinizde değişiklik yapabilirsiniz.

Üniversite seçimleri ne zaman yapılacak?

YKS puanlarına göre öğrenciler 06-14 Ağustos tarihleri arasında tercih işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Tercihler bugün 23.

Ösym Tercih süresi kaç gün?

Adaylar tercihlerini, 6-14 Ağustos'ta, kılavuzda yer alan kurallara göre ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak yapacak. Tercih işlemleri, 14 Ağustos saat 23.

Üniversite tercih süresi ne kadar?

YKS tercihleri, 6-14 Ağustos tarihleri arasında yapılabilecek. ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Bu yıl henüz kayıt tarihleri açıklanmadı ancak geçtiğimiz yıl sonuçların açıklanmasının ardından bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 19-23 Ağustos 2019 tarihlerinde yapıldı.