Twitter hesabı silindiğinde mesajlar silinir mi?

İçindekiler:

  1. Twitter hesabı silindiğinde mesajlar silinir mi?
  2. Silinen tweet geri gelir mi?
  3. Twitter verilerim nereye indi?
  4. Silinen tweet nasıl görülür?
  5. Ilk tweet nasıl bulunur?

Twitter hesabı silindiğinde mesajlar silinir mi?

Devre dışı bırakma hakkında SSS 30 günlük devre dışı bırakma sürecinde direkt mesajlarınız silinmez. Devre dışı bırakma süreci bitip hesabınız silindiğinde gönderdiğiniz direkt mesajlarınız da silinir.

Silinen tweet geri gelir mi?

Hayır. Bir tweeti sildiğinde, Twitter'dan kalıcı olarak silindiği için Twitter zaman akışında geri yüklenemez. Eğer kaydettiysen, TweetDeleter'daki silinmiş tweet arşivinde erişilebilir olacaktır.

Twitter verilerim nereye indi?

Ayarlarınızdan, Verilerini indir bölümünün altında, Arşivi indir'e dokunabilirsiniz. Twitter hesabınızla ilişkilendirilmiş onaylı e-posta adresinize indirme bağlantısının yer aldığı bir e-posta da göndeririz.

Silinen tweet nasıl görülür?

Twitter'daki tüm tweetlerinizi görmek istiyorsanız Twitter'dan dosya talebinde bulunabilirsiniz. Ayarlar'dan Hesap sekmesine tıklayın sayfanın en altında Tweet arşivini iste seçeceğini göreceksiniz.

Ilk tweet nasıl bulunur?

Gelişmiş arama bölümünde “Kişiler” alt başlığının altındaki “Bu hesaplardan” alanına kullanıcı adınızı girin. Ardından başlangıç ve bitiş tarihlerini seçin ve ara düğmesine basın. Bu işlem, belirlediğiniz tarihler arasında attığınız en iyi tweet'lerin listesini size sunacak.