Triplixam ne icin kullanılır?

İçindekiler:

  1. Triplixam ne icin kullanılır?
  2. Triplixam kac mg?
  3. Triplixam gunde ne kadar kullanılır?
  4. Cardura 4 mg ne ise yarar?
  5. NORVASC 5 mg ne kadar sürede etki eder?
  6. NORVASC 10 mg nedir yan etkileri?
  7. Norvasc 10 mg günde kaç kez kullanılır?
  8. Vasoxen 5 mg günde kaç tane içilir?
  9. CARDURA hangi hastalıklarda kullanılır?

Triplixam ne icin kullanılır?

diğer tarafında bulunan 30 film kaplı tablet halinde polietilen kapaklı polipropilen tüplerde bulunmaktadır. TRİPLİXAM® üç etkin maddeyi içeren bir kombinasyondur: perindopril, indapamid ve amlodipin. Yüksek kan basıncı (hipertansiyon) tedavisinde kullanılan anti-hipertansif bir ilaçtır.

Triplixam kac mg?

KULLANMA TALİMATI TRİPLİXAM® 10 mg/2.5 mg/10 mg film kaplı tablet Ağız yoluyla alınır. Etkin Maddeler: Her tablet, 10 mg perindopril arjinin (6.79 mg perindopril), 2.5 mg indapamid ve 10 mg amlodipin (13.87 mg amlodipin besilat) içerir.

Triplixam gunde ne kadar kullanılır?

Genelde önerilen doz günde bir tablettir.

Cardura 4 mg ne ise yarar?

CARDURA, 20 tablet ve 90 tablet içeren blister ambalajlarda bulunur. CARDURA alfa-blokerler adı verilen bir grup tansiyon ilacından biridir. Yüksek kan basıncını veya erkeklerde prostat bezinin büyümesinin neden olduğu belirtileri tedavi etmek için kullanılır.

NORVASC 5 mg ne kadar sürede etki eder?

Kan basıncını 5-10 dk da düşürür, 30-60 dk'da pik yapar ve etkisi 6 saat kadar sürer.

NORVASC 10 mg nedir yan etkileri?

Eğer NORVASC'ın etkisinin çok güçlü veya zayıf olduğuna dair bir izleniminiz var ise doktorunuz veya eczacınız ile konuşunuz. Çok fazla tablet almanız kan basıncınızın düşmesine veya hatta tehlikeli derecede düşmesine sebep olabilir. Sersemlik, baş dönmesi, baygınlık veya zayıflık hissedebilirsiniz.

Norvasc 10 mg günde kaç kez kullanılır?

Olağan başlangıç dozu günde bir defa bir (5 mg) tablettir. Bu doz günde 10 mg NORVASC'a yükseltilebilir. Tabletleri kullanmaya devam ediniz. Doktorunuzu görmeden önce tabletlerinizin bitmesini beklemeyiniz.

Vasoxen 5 mg günde kaç tane içilir?

VASOXEN öğünlerden önce, öğünler sırasında veya sonrasında alınabilir ancak alternatif olarak öğünlerden bağımsız olarak da alabilirsiniz. Tablet bir miktar su ile birlikte alınır. Yüksek kan basıncının (hipertansiyon) tedavisinde: - Normal doz günde 1 tablettir.

CARDURA hangi hastalıklarda kullanılır?

CARDURA kan damarlarını genişletip kanın damarlardan daha kolay geçmesini sağlayarak, yüksek kan basıncının (hipertansiyon) tedavi edilmesi için kullanılabilir. Bu, kan basıncının düşmesine yardımcı olur.