Burun estetiği insanı çok değiştirir mi?

İçindekiler:

  1. Burun estetiği insanı çok değiştirir mi?
  2. Burun törpüleme nasıl yapılır?
  3. Burun estetiği doğal durur mu?
  4. 2021 burun estetiği fiyatları ne kadar?

Burun estetiği insanı çok değiştirir mi?

Burun estetiği insanı ne kadar değiştirir, sorusuna gelelim. Burun estetiği insanın yüzünü ciddi anlamda değiştirir ama bu değişim kötü anlamda bir değişim değil, iyi anlamda bir değişimdir. Hastaların bir çoğunda işlem öncesinde, 'Ben yüzümün değişmesini asla istemiyorum. ' şeklinde cümleler kurabilir.

Burun törpüleme nasıl yapılır?

Kapalı veya açık teknik kullanılarak burun sırtı derisi altındaki kemik ve kıkırdak dokulardan ayrılır, burun kökü ve burun ucu olması gereken yüksekliğe getirildikten sonra bu iki nokta referans alınarak burun sırtı törpülenir. Törpüleme işlemi keski, törpü veya ultrasonik aletler kullanılarak yapılır.

Burun estetiği doğal durur mu?

Burun estetiğinde kadın ve erkeğin en hassas olduğu nokta, ameliyat sonrasında burnun kesinlikle doğal ve yüzle uyumlu bir tasarıma sahip olmasıdır. Burun, yüzün merkezinde yer alan ve yüz ifadesini tamamen değiştirebilen bir organdır.

2021 burun estetiği fiyatları ne kadar?

En düşük maliyetli bir burun estetiği işlemi 12.000 TL'den başlayıp ek işlemler ile fiyat doğru orantılı olarak artmaktadır. Özel hastanelerinde genel olarak en yüksek tutar yaklaşık 30.000 TL'ye kadar çıkarılabilmektedir.