Akıllı Çay Bardağı nasıl her şeyi biliyor?

İçindekiler:

  1. Akıllı Çay Bardağı nasıl her şeyi biliyor?
  2. Akıllı Çay Bardağı Oyunu Nedir?
  3. Akıllı Çay Bardağı Oyunu ne zaman çıktı?
  4. Akilli cay bardagi internetli mi?
  5. Akıllı Çay Bardağı Oyunu Nasıl Oynanır?
  6. Normal kahve fincanı kaç ml?
  7. Türk kahvesi fincanı kaç cc olur?
  8. Klasik kahve fincanı kaç ml?
  9. 1 buyuk çay bardagi kac ml?

Akıllı Çay Bardağı nasıl her şeyi biliyor?

Akıllı Çay Bardağı oyunundaki mantık da tamamen Binary Tree'den ibaret. Uygulama, size 20 soru sorarak (2^20 = 1.048.576) 1 milyondan fazla farklı cevabı birkaç seçeneğe düşürebiliyor. Kafanızda canlandıracak olursanız, ilk sorunun cevabıyla beraber tüm seçeneklerin yarısı eleniyor.

Akıllı Çay Bardağı Oyunu Nedir?

Tüm soruları yanıtladıktan sonra Akıllı Çay Bardağı aklınızdaki nesneyi tahmin ediyor! Eğer tam olarak düzgün bir şekilde bunu tahmin edemediyse sizden bir şans daha istiyor. İşte o zamanda minik bir soru sorarak, farklı bir nesneyi karşınıza çıkartarak tekrar şansını deniyor.

Akıllı Çay Bardağı Oyunu ne zaman çıktı?

2012 senesinin en çok oynanılan oyunları arasında yer alan Akıllı Çay Bardağı oyunu hala en fazla oynanılan oyunlar arasında bulunuyor. İşte oyunun nasıl oynandığı ve oyun ile ilgili merak edilen diğer konular...

Akilli cay bardagi internetli mi?

Sorulara verilen yanıtlara göre bir sonraki soru seçilmekte ve tahmin edilen kelime cevapların sonunda ekrana gelmektedir. Lipton tarafından hazırlanan akıllı çay bardağı oyununu oynamak için internet bağlantısı olması yeterlidir.

Akıllı Çay Bardağı Oyunu Nasıl Oynanır?

Bildiğiniz gibi akıllı çay bardağı oyunu oynayanlar, akıllarında özel isim ve yer ismi olmayan bir nesne tutuyor. Sonra da bardak bu nesneyi tahmin etmek için sorular soruyor. Sorulan sorulara "EVET", "HAYIR" ya da "EMİN DEĞİLİM" cevaplarından biri veriliyor.

Normal kahve fincanı kaç ml?

Gelelim bardaklarla, fincanla pastalarda kullandığımız malzeme miktarlarına. NOT; Verdiğim ölçüler su bardağı 200 ml, çay bardağı 100 ml, türk kahve fincanı ise 70 ml olandan. Yani çoğu kişinin mutfağında kullandığı standart bardaklar.

Türk kahvesi fincanı kaç cc olur?

Türk kahvesi fincanın 60-120 ml hacme sahip olması gerekir. Espresso fincanı gibi Türk kahvesi fincanı da porselen olmalıdır ancak Türk kahvesi fincanın duvarları ince olmalıdır çünkü ince duvarlı fincanlarda telve daha kolay dibe çöker.

Klasik kahve fincanı kaç ml?

NOT; Verdiğim ölçüler su bardağı 200 ml, çay bardağı 100 ml, türk kahve fincanı ise 70 ml olandan. Yani çoğu kişinin mutfağında kullandığı standart bardaklar.

1 buyuk çay bardagi kac ml?

Mutfaklarda kullanılan ölçülendirme şekli ise çay bardağı veya su bardağı olmaktadır. Bu mutfak ekipmanları ile gerçekleştirilen ölçülendirmeye pratik ölçülendirme adı verilmektedir. 1 çay bardağı ölçü olarak 96 ml yapar.