Mayo bebek bezi tek kullanımlık mı?

İçindekiler:

  1. Mayo bebek bezi tek kullanımlık mı?
  2. Mayo bebek bezi nasıl?
  3. Mayo bez çiş tutar mı?
  4. Bebekler nasıl mayo giymeli?
  5. Prima mayo bez 5 6 kaç kg?
  6. Prima mayo bez 4 5 kaç kg?
  7. Prima mayo bez 3 4 kaç kg?
  8. Prima mayo bez 3-4 kaç kg?

Mayo bebek bezi tek kullanımlık mı?

Birazda Tek kullanımlık bezler hakkında Konuşalım Bu tarz bezlerin avantajından çok dez avantajı olduğunu bilmelisiniz özellikle bu tarz yani tek kullanımlık bez mayoların su emişi çok fazladır ve su içerisinde zaman ile şişerek ağırlaşırlar buda bebeğimiz için pek konforlu sayılmaz.

Mayo bebek bezi nasıl?

Mayo bebek bezi yumuşaktır. İç yüzeyi tamamen özel, yumuşak kadife bir kumaşla kaplıdır. Bebeğiniz havuzda veya denizde oynarken rahat hareket etmesini sağlar ve aynı zamanda tuvaletinin, özellikle büyüğünün dışarı sızmasını engeller. Su geçirmez ve nefes alabilir bir kumaştır.

Mayo bez çiş tutar mı?

Yüzme bezleri dışkıyı tutar mı? Yüzme ya da mayo bez bebeğin tuvaletinin havuz ya da denize bulaşmamasına yardım ediyor. Özellikle katı dışkıyı tutan bu bezler ishal konusunda yetersiz. Bu nedenle çocuğunuzu denize ya da havuza sokmadan önce ishal olup olmadıklarına dikkat etmelisiniz.

Bebekler nasıl mayo giymeli?

Bebekler için mayo almadan önce göğüs ve bel kısımlarının ölçüleri alınmalı. Kız bebeklerde bikini tercih edilmeli çünkü mayonun bebeğin üzerinde kuruması uzun süreceğinden ve soğuk tüm vücuda yayılacağından sağlık problemleriyle karşılaşılabilir. Erkek mayolarında ise şort mayolar tavsiye edilir.

Prima mayo bez 5 6 kaç kg?

Üç farklı beden alternatifi olan ürünü, 6 kg ile 18 kg arası bebekler kullanabiliyor. Bebeğini 6 - 11 kilogramsa 3-4 beden, 9 - 15 kilogramsa 4-5 beden ve 15 - 18 kilogramsa 5-6 beden Prima Mayo Bebek Bezi tercih edebilirsiniz.

Prima mayo bez 4 5 kaç kg?

Prima Mayo No:4-5 Bebek Bezi 11'li 14-31 kg.

Prima mayo bez 3 4 kaç kg?

Prima No:3-4 Small 6-11 kg 48 Adet Mayo Bebek Bezi.

Prima mayo bez 3-4 kaç kg?

Prima No:3-4 Small 6-11 kg 48 Adet Mayo Bebek Bezi.