Büyükçekmece'den Bursa'ya nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Büyükçekmece'den Bursa'ya nasıl gidilir?
  2. Bursa feribottan merkeze nasıl gidilir?
  3. Büyükçekmece'den Bursa'ya vapur var mı?
  4. Bursa otogardan şehir merkezine nasıl gidilir?

Büyükçekmece'den Bursa'ya nasıl gidilir?

BüyükçekmeceBursa Feribot seferleri İDO tarafından 1 Ağustos 2019 tarihinde başlamıştır. BüyükçekmeceBursa arası yolculuk hızlı feribot ile 95 dakika sürmektedir. Büyükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt'tan Bursa'ya hızlı ulaşım Büyükçekmece-Bursa İDO hattı ile 1 saat 35 dakikada temin edilmektedir.

Bursa feribottan merkeze nasıl gidilir?

Günde 16 sefer var, bilet fiyatları 14 TL'den başlıyor. Bursa'daki Güzelyalı İDO İskelesi'nde indiğinizde Bursa merkeze gitmek için otobüs ya da 10 dakika bir kalkan minibüsleri tercih edebilirsiniz.

Büyükçekmece'den Bursa'ya vapur var mı?

Büyükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt'tan Bursa'ya hızlı ulaşım Büyükçekmece-Bursa İDO hattı ile 1 saat 35 dakikada sağlanmaktadır. Şimdilik hafta sonunda düzenlenen Bursa-Büyükçekmece İDO hızlı feribot seferleri cuma,cumartesi ve pazar günleri günde karşılıklı 2′şer sefer ile yapılmaktadır.

Bursa otogardan şehir merkezine nasıl gidilir?

Otogardan şehir merkezine, belediye otobüsleri, ticari taksiler ve otobüs şirketlerine ait servis araçlarıyla ulaşım sağalabilirsiniz. Bursa'da özellikle şehir içi toplu taşımada “Bukart” kullanarak uygun fiyata yolculuk edebilirsiniz. Bukart'ı terminal içerisindeki büfelerden temin edebilirsiniz.