12 Siniflarin okula ne zaman başlayacak?

İçindekiler:

  1. 12 Siniflarin okula ne zaman başlayacak?
  2. 2021 2 Mart okullar açılacak mı?
  3. 2 mart 2021 hangi sınıflar açılacak?
  4. 2 Mart'ta istanbul'da okullar açılacak mı?
  5. 2 Marta hangi sınıflar okula gidecek?

12 Siniflarin okula ne zaman başlayacak?

1 Mart'ta 8. 1 Mart'tan itibaren özel gereksinimli öğrenciler için özel eğitim okulları ve sınıflar eğitim vermeye başlayacak. Okullar, sınav döneminde olan 8. ve 12. sınıf öğrencileri için kapılarını açacak.

2021 2 Mart okullar açılacak mı?

Bugün gerçekleştirilecek olan Kabine toplantısında yeni bir karar alınmaması durumunda 2 Mart 2021 Salı günü okulların açılması bekleniyor. Özel gereksinimli öğrenciler için özel eğitim okulları, tüm sınıf düzeyinde ilk okullar ve 12. sınıf öğrencileri için liseler açılmış olacak.

2 mart 2021 hangi sınıflar açılacak?

Bu kapsamda, 2 Mart Salı günü itibariyle tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8 ve 12. sınıflarda ülke genelinde yüz yüze eğitim başlanılacaktır.

2 Mart'ta istanbul'da okullar açılacak mı?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yüz yüze eğitime ve sınavlara 2 Mart Salı günü illerin salgın koşullarına göre başlanacağını duyurdu. ... Düşük ve orta riskli illerde ilaveten ortaokullar ve liseler dahil diğer kademelerde eğitim-öğretime başlanacaktır.

2 Marta hangi sınıflar okula gidecek?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise "2 Mart Salı günü itibarıyla tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8 ve 12. sınıflarda ülke genelinde yüz yüze eğitime başlanacak" denildi.