Halkbank istanbul'da kaç şubesi var?

İçindekiler:

  1. Halkbank istanbul'da kaç şubesi var?
  2. Halk Bankası kaç şubesi var?
  3. Halkbank kodu nedir?
  4. Halkbank hangi bankalarla anlaşmalı?
  5. Yapı kredi Bankası kaç şubesi var?
  6. Halk Bank kart numarasi hangisi?
  7. Halkbank ATM'den kredi ödemesi nasıl yapılır?
  8. Vakif Bank hangi bankalarla ortak?

Halkbank istanbul'da kaç şubesi var?

Halk Bankası İstanbul şubeleri toplamda 183 tanedir.

Halk Bankası kaç şubesi var?

HALKBANK A.D. 9,02 milyon Euro olan kâr büyüklüğü bakımından dördüncü bankayız. 43 şubeden oluşan geniş bir şube ağımızla müşterilerimize hizmet sunarak ülkenin her yerinde faaliyet göstermekteyiz. 570 üzerinde çalışanımız var. ATM ağımız 133 ATM'den oluşmaktadır.

Halkbank kodu nedir?

TURKIYE HALK BANKASI A.S. (HEAD OFFICE) için SWIFT/BIC kodu: TRHBTR2AXXX.

Halkbank hangi bankalarla anlaşmalı?

Kamu Bankaları arasında yapılan anlaşma gereğince, Müşterilerimizin Ziraat Bankası, Ziraat Katılım, Vakıflar Bankası, Vakıf Katılım Bankası, PTT ve Emlak Katılım Bankası ATM'lerinden yapacakları, yukarıda yer alan işlemlerden ücret alınmamaktadır.

Yapı kredi Bankası kaç şubesi var?

Banka, Türkiye'nin tüm bölgelerini kapsayan 835 şube ve yaklaşık 15,9 bin çalışanı ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Halk Bank kart numarasi hangisi?

Kart numarası 16 haneden oluşan bir numaradır. Bu numara ise, kartın ön yüzünde yer alır. Bu numara, kartın kimlik numarasını oluşturur.

Halkbank ATM'den kredi ödemesi nasıl yapılır?

Banka kartınızı ATM'nin kart okuyucusuna yerleştirip şifrenizi yazın. Kartsız işlem yapmak isterseniz ATM klavyesindeki ''GİRİŞ'' tuşuna basınız. Menüden "Fatura ve Ödemeler" seçeneğini seçiniz. Menüden "Kredi Kartı Borç Ödeme" seçeneğini seçiniz.

Vakif Bank hangi bankalarla ortak?

Kamu Ortak ATM platformuna dahil olan Bankaların (VakıfBank, Ziraat Bankası, Halk Bankası, PTT, Emlak Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası ve Ziraat Katılım Bankası) müşterileri kartlarıyla bu Bankaların ATM'lerinden aşağıdaki işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirir.