Salcano Türk malı mı?

İçindekiler:

  1. Salcano Türk malı mı?
  2. Salcano bisiklet Fabrikası kimin?
  3. Sedona bisiklet kime ait?
  4. Salcano hangi marka?
  5. Sedona bisiklete ne oldu?
  6. Sedona ne?
  7. Kron bisikleti kim üretiyor?
  8. Bisiklet kadro boyu nasıl hesaplanır?

Salcano Türk malı mı?

Salcano 1975 yılında Salko Bisiklet adıyla İstanbul/Türkiye'de kurulmuştur. Salcano markasını hem Türkiyede hem de yurt dışında yüksek standartlara taşıyarak, bisiklet severlere fiyat-performans odaklı bisikletler üretmektedir.

Salcano bisiklet Fabrikası kimin?

SALİH AKGÜL: GURUR DOLUYUM Salcano Bisiklet'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Salih Akgül, 1975 yılında kurduğu markanın gelişim öyküsünü anlatırken, büyük gurur duyduğunu ifade etti.

Sedona bisiklet kime ait?

Sedona, 1981 yılında kurulan Aslı Bisiklet Ticaret Sanayi ve Limited Şirketi bünyesinde 2005 yılında ilk kez üretilen dağ bisikleti, yol bisikleti, şehir bisikleti ve çocuk bisikleti markasıdır. Aslı Bisiklet ayrıca bisiklet yedek parça ve aksesuar dağıtıcısıdır.

Salcano hangi marka?

SALCANO Bisiklet ve Motorsiklet, Salko Bisiklet adıyla, 1975 yılında İstanbul'da bir aile şirketi olarak kuruldu. Salko Bisiklet SALCANO markası adı altında 16.000 m2 kapalı alanda Bisiklet ve Motorsiklet üretimini sürdürmektedir.

Sedona bisiklete ne oldu?

Bisiklet Tutkunu Sanatçı Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

Sedona ne?

Sedona, 1981 yılında kurulan Aslı Bisiklet Ticaret Sanayi ve Limited Şirketi bünyesinde 2005 yılında ilk kez üretilen dağ bisikleti, yol bisikleti, şehir bisikleti ve çocuk bisikleti markasıdır.

Kron bisikleti kim üretiyor?

Dünya genelinde birçok bisiklet markasına kadro üreten Taiwan'ın dev markası, tecrübesini kendi markasında da yıllardır ispat ediyor.

Bisiklet kadro boyu nasıl hesaplanır?

Seleye oturmadan bisikletin üzerine binersiniz ve kadronun üst borusu ile bacak aranıza temas noktasının mesafesine göre seçim yaparsınız. Eğer kadro üst borusu bacak aranıza çok yakınsa kadro size büyük gelmiştir. Eğer bu mesafe fazlaysa kadro size küçük gelmiştir. Mesafe ortalama 3-4 parmak genişliğinde olmalıdır.