Watson kart nedir?

İçindekiler:

  1. Watson kart nedir?
  2. Watsons nasıl üye olunur?
  3. Watsons kart nasıl iptal edilir?
  4. Watsons Card nasıl kullanılır?
  5. Watsons 1500 Puan kaç lira?
  6. Watsons kart aktivasyon nasıl yapılır?

Watson kart nedir?

Watsons Card ile artık Watsons'tan her alışverişinde puanlar kazanacak, birçok fırsatla ve sürprizle karşılaşacaksın. Birçok seçkin markanın özel hizmet ve kampanyalarından Watsons Card ile ilk sen haberdar olacaksın, doğum gününde ve üyeliğinin her yıl dönümünde sana özel ayrıcalıklardan yararlanacaksın.

Watsons nasıl üye olunur?

Yeni Üyelik
  1. Ad *
  2. Soyad *
  3. E-posta *
  4. Telefon * Lütfen başına sıfır ekleyerek 11 hane olarak giriniz. Örnek : (05xx)-111-22-33.
  5. Şifre *
  6. Şifreyi doğrula *

Watsons kart nasıl iptal edilir?

5. Üye, 1 (bir) hafta önceden Watsons İletişim Merkezi'ni arayıp bildirimde bulunmak kaydıyla, her zaman ve bir sebep göstermeye gerek olmaksızın üyeliği sona erdirebilir. Bu durumda 1 (bir) hafta içinde üyelik sona erer.

Watsons Card nasıl kullanılır?

Watsons Card'ımda biriken puanlarımı nasıl kullanırım? Biriktirdiğin puanlarını, Watsons Card'ının aktivasyonunu tamamlandıktan sonra mağazalarımızda yapacağın alışverişlerde dilediğin gibi kullanabilirsin. Watsons Card ile kazandığın her 100 puan 1TL'ye eşittir.

Watsons 1500 Puan kaç lira?

17- tarihleri arasında Watsons Card'lı müşterilerimizin Watsons Card'ları ile yapacakları 75 TL ve üzeri ilk alışverişlerine 1.500 puan (15 TL değerinde) hediye edilecektir. Bavul alışverişleri kampanyaya dahil değildir.

Watsons kart aktivasyon nasıl yapılır?

Watsons Card'ımın aktivasyonunu nasıl tamamlayabilirim? Web sitemizden, Watsons TR mobil uygulamasından, mağazalarımızda bulunan tabletlerden ya da Watsons İletişim Merkezi'ni (0850 755 99 87) arayarak aktivasyonunu tamamlayabilirsin.